Sports de ca Nostra

Presidida per Miquel Bestard, la Junta Directiva de la FFIB ha celebrat la darrera reunió de 2017

En el parlament per obrir la reunió, el president Miquel Bestard vafer una anàlisi de la situació actual federativa, sobretot sobre la incertesa de les actuacions jurídiques que afecten la Federació Española.
Bestard s’ha mostrat decebut per la manca de unitat d’acció dels membres de l’Assemblea General elegida fa poc a Madrid. Bestard, però, va mostrar satisfacció per la situació actual de la Federació Balear, que es vol mantenir al marge de les disputes. Com sempre, Bestard va remarcar la unitat que reina dins els estaments de la FFIB, on es continua fent feina per millorar el futbol de la Comunitat.
El president també se va referir a la recent Gala del Futbol Balear, celebrada dilluns passat a Son Termens, que va ser un èxit d’organització i participació, a pesar de l’absència d’alguns premiats importants, com Marco Asensio, Joan Mir i Rafel Nadal.
Va parlar aixímateix de la imminència del começament dels campionats d’Espanya de Seleccions Territorials i de les bones sensacions esportives que ofereixen les seleccions del Futbol Base de les Illes Balears, tant masculines com femenines.

Després de les paraules del president, cada un dels responsables dels Comitès i Comissions de la Federació va presentar un informe per què els membres de la Junta poguèssin donar el seu parer.
La Junta Directiva va concloure amb els desitjos dels presents per què les Festes de Nadal i Cap d’any siguin venturoses per tothom.

FFIB

Los comentarios están cerrados.