Sports de ca Nostra

Direcció Insular d’Esports ; Diada especial de futbol a Son Moix

La Direcció Insular d’Esports va celebrar dimarts dia 28 de novembre una diada de futbol de les categories de prebenjamí i benjamí a les instal·lacions del poliesportiu de Son Moix. Una jornada especial amb motiu del partit de la Selecció espanyola femenina de Futbol que s’enfrontava a Àustria per a la classificació al mundial de Rússia.

Gairebé cent vint jugadors i jugadores de diversos clubs varen gaudir de partits reduïts en temps i espai. Cada equip va jugar tres partits de vint minuts cadascun.

Des de la Direcció Insular d’Esports volem donar les gràcies als equips Santa Ponsa CF, AD Son Sardina, SD La Salle, AD Penya Arrabal i UD Collerense per haver-hi participat. Així mateix, agraïm a l’Institut Municipal d’Esports la cessió de les instal·lacions i als jugadors del RCD Mallorca Antonio Raíllo, Fran Grima i Abdón Prats la visita durant la diada.

http://www.esportbasemallorca.net/ca/post/diada-especial-de-futbol-a-son-moix

 

Los comentarios están cerrados.