Noticias del C.V.Soller

29 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria:
CADET F. B : EL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER ACONSEGUEIX UNA NOVA VICTÒRIA A ALARÓ

Posted: 28 Nov 2017 04:10 AM PST

C.V.Alaró 0-3 CVS Fustes Ca’n Vaquer (16/25-10/25- 9/25)
Per les solleriques jugaren: Marga, Cata, Aina Alcover, Laia, Maria, Andrea, Clara, Marta, Lida, Eva, Paula i Aina Enseñat.
Les cadets B es desplaçaren el passat dissabte a Alaró amb les idees molt clares, retrobar-se amb el seu bon joc desprÚs de la dura derrota de la setmana passada. I així ho feren!

El partit va començar de cara per les locals i les del CVS varen haver de remar a contracorrent per remontar els punts de avantatge que duien les d’AlarĂł. Un servei molt controlat i dur per part de na Maria Bujosa va permetre donar la volta al marcador i fer-se amb el set de forma clara. Els dos darrers sets varen seguir la mateixa tĂČnica, el Fustes ca’n Vaquer dominant el partiten tot moment i mostrant un joc molt controlat, cometent molts pocs errors. En definitiva, un partit on totes les jugadores varen poder participar de la victĂČria i que va deixar molt bones sensacions.
El prĂČxim dissabte les solleriques reben a un dels lĂ­dersde la competiciĂł, el Santa Margalida a les 12h a Son Angelats.

SENIOR M. B : EL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER CAU DAVANT UN VILAFRANCA QUE VA SER MILLOR

Posted: 28 Nov 2017 03:44 AM PST

CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER 1-3 CV VILAFRANCA (27-25/20-25/16-25/14-25)

Els sollerics rebien el Vilafranca amb l’idea de competir per optar ala victĂČria i ho aconseguiren. Despres del desencĂ­s del mal partit jugat a PĂČrtol, les sensacions varen ser millors i es va jugar durant bona part del partit, de tĂș a tĂș, davant un Vilafranca que demostrĂ  mĂ©s ofici i qualitat en certs aspectes del joc.

El primer set va ser d’infart, igualtat total, lluita i molta emociĂł que al final es decantĂ  del costat solleric. PerĂČ despres, els nostres anaren baixant el rendiment. La plantilla curta i la veterania dels nostres anaren consumint poc a poc les forces i les imprecisions aparegueren per part dels sollerics que a mida que anaven passant els punts veien com el Vilafranca agafava mĂ©s i mĂ©s avantatge.
Al final no es pogué arribar al tie break i els del CVS ElÚctrica Bernat Sóller caigueren per un definitiu 1-3.
La propera setmana els nostres visitaran la pista del Rafal Vell a les 16:00 h del dissabte. Molta sort!!

JUVENIL F. : EL CV MAYURQA NO VA SER RIVAL PER UN CVS XC PROPERTIES SÓLLER LLANÇAT

Posted: 28 Nov 2017 03:35 AM PST

CV MAYURQA 0-3 CVS XC PROPERTIES SÓLLER amb parcials 11-25/5- 25/9-25.
Les nostres nines del CVS XC PROPERTIES SÓLLER s’apuntaren una fĂ cil victĂČria davant el Mayurqa per 0-3, en el partit jugat diumenge passat al pavellĂł de la UIB.

El partit no va tenir molta histĂČria, ja que va ser dominat de principi a fi per part de les nostres nines, ben ordenades damunt sa pista i amb bones combinacions d’atac, que feien molt difĂ­cil la defensa local, que tot i la diferĂšncia entre un equip i l’altre, les locals i posaren molta actitut mostrant-se molt combatives en tot moment.
En definitiva bon partit de les nostres nines que aconseguiren una altre victĂČria a base de bon joc i ordre damunt la pista. Les nostre nines jugaran el proper dissabte a Porto Cristo a partir de les 12h amb la idea d’aconseguir una altre victĂČria.

CADET F. A : UN CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER MOLT SERIÓS S’APUNTA LA VICTÒRIA A LA SALLE

Posted: 28 Nov 2017 03:29 AM PST

LA SALLE PONT D’INCA 0-3 CVS CONST. MIQUEL MORELL SOLLER amb parcials de 9-25 / 17-25 / 8-25.
Les cadets solleriques es mostren intractables en aquest començament de lliga i aconseguiren una nova victĂČria per 0-3 en la seva visita al col·legi La Salle P.I. en un partit on les nostres nines es mostraren molt serioses en el seu joc.

En principi la visita a la Salle Pont d’Inca era complicada ja que les locals nomĂ©s tenien una derrota, perĂČ les nostres nines anaven per feina i començaren amb molta concentraciĂł i a base de bon joc, posant diferencia en el marcador i s’apuntaren el set amb autoritat. El segon set va començar de forma diferent al primer, ja que les locals amb mes il·lusiĂł dominaren el set al principi, davant unes solleriques mĂ©s relaxades, perĂČ a mitjan set les nostres començaren a dominar el joc i capgiraren el marcador. El tercer va esser un calc del primer amb domini absolut de les visitants, amb bons serveis i atac contundents que no varen poder respondre les locals, guanyant amb claretat el set i el partit.
El prĂČxim divendres les nostres nines rebran la visita del Sant Josep A, a les 20h a son Angelats.

INFANTIL F. A : CÒMODE VICTÒRIA PEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER

Posted: 28 Nov 2017 03:23 AM PST

CVS Const. Marc Galindo Sóller 3-0 CV Artà (13-25/20-25/14-25)
Les nostres nines es desplaçaren dissabte dia 25 ArtĂ  i s’endugueren la victĂČria en un partit bastant cĂČmode en que les locals no trobaren la manera de fer mal a les solleriques.

Els tres sets varen ser dominats per les solleriques. Molta concentraciĂł en el servei, que va ser una gran eina per aquest partit. No es veien nervis ni tenssiĂł; les jugadores estaven relaxades i amb ganes de fer feina aixĂ­ doncs, un partit sense gaire complicacions que suma punts a la lliga, mantenint el liderat compartit amb ArtĂ  i Cide.
EL proper divendres 1 de desembre, les nostres reben al Son Ferrer a les 18:00 h a Son Angelats.

INFANTIL F. C : EL CVS TRANSARBONA SÓLLER ACARICIA EL SEU PRIMER SET DESPRES D’UN PARTIT D’INFART

Posted: 28 Nov 2017 03:02 AM PST

CV VILAFRANCA 3-0 CVS TRANSARBONA SÓLLER (25-13/34-32/25-23)
Gran partit del CVS Transarbona SĂłller a Vilafranca. Les solleriques veuen com s’acosta la victĂČria del seu primer set despres de la gran feina que fan desde l’inici de temporada.

El primer set va ser fluix, perĂČ al segon desprĂ©s d’una gran remontada quant es perdia 24-20, s’entrĂ  en una dinĂ mica de punt teu, punt meu fins el 34-32 final que caiguĂ© del costat del Vilafranca, amb un gran joc dels dos equips, molt bona defensa sollerica i un atac potent. En el tercer parcial el bon joc dels dos equips continuĂ , i les jugadores del CVS Transarbona SĂłller anaren per davant mig set, fins que al final una petita mala ratxa amb errors no forçats donaren la victĂČria a l’equip local. Molt bon joc, molt bona defensa, molt bona actitut i una millora considerable en atac estaren a punt de donar el primer set a les jugadores de Guillem Rullan. Enhorabona!!…
El partit de la prĂČxima jornada estĂ  aplaçat fins dia 20 de desembre, ja serĂ  dĂ­a 16 que tornem a jugar visitant al lĂ­der Esporles ,un equip molt fort que ens donarĂ  molta canya.
Pel CVS Transarbona sĂłller jugaren, capitana Laura Martinez, Paula CarriĂł, Chantal BarcelĂł, Blanca CapĂł, Nicol Limpias, Lili Vidal,Aina Navarro, Aina Bisbal, Carme Aloy, Marta Arbona i Magdalena Ferragut.