Sports de ca Nostra

FULLANA (AT.BALEARES) ENTREGA UNA CAMISETA A LA SELECCIÓ ESPANYOLA FEMENINA.

El capità de l’equip, Francesc Fullana, ha seguit l’entrenament de la selecció espanyola femenina absoluta a Son Moix. En acabar, ha entregat a una de les capitanes, Amanda Sampredro i a les mallorquines Virginia Torrecilla i Patri Guijarro una camiseta. La selecció ha entregat una del combinat nacional. Demà Fullana i una delegació de l’ATB assistiran al partit.

D’altra banda, demà, el jugador Rodrigo Cuenca serà operat de la seva lesió al lligament creuat anterior del seu genoll a Barcelona.

També informam que els jugadors Borja Martínez i Manu Farrando assistiran demà a l’escola Sant Antoni Abat de Son Ferriol (carrer Sant Joan de la Creu, 58), a Palma a les 9:15 hores, dins les visites escolars organitzades pel Consell de Mallorca. Allà respondran a preguntes dels infants i atendran a la premsa. 

 

Logo Carlos Hernández

Los comentarios están cerrados.