Sports de ca Nostra

Gran gala del Futbol, dia 27 de Noviembre 2017

La Gran Gala del Futbol -organitzada per ULTIMA HORA i la FFIB- se celebra enguany el dia 27 de novembre a Son Termens a partir de les 20 hores, i en ella s’entreguen les Botes d’Or i se premien els guanyadors de les competicions i les persones o entitats que han destacat durant la temporada passada.

En aquesta edició les Botes d’Or són per a tres futbolistes de primer nivell com Ximo Navarro (Las Palmas), Carlos Carmona (Sporting de Gijón) i Pili Espadas (Collerense femení). Els dos primers s’han convertit en dos jugadors destacats del futbol professional, mentre que Pili Espases és una futbolista amb una trajectòria impecable en el futbol femení espanyol, a més d’una referència a la nostra comunitat pels seus molts anys de dedicació al conjunt del Coll.

 

També se premiarà amb un guardó especial Marco Asensio, i a les jugadores mallorquines que estan competint amb la Selecció Absoluta espanyola, Torrecilla, Caldentey i Guijarro.

La Federació aprofitarà la Gran Gala del Futbol de dia 27 de novembre per retre homenatge al número 1 del Tennis, Rafel Nadal, i al Campió del Món de Moto3, Joan Mir. El Futbol Balear considera que són dos exemples a seguir per tots el esportistes.

La Festa arreplega tots els estaments del futbol: clubs, directius, jugadors, àrbitres, col·laboradors i aficionats, molts d’ells acompanyats per les respectives parelles o familiars.

Los comentarios están cerrados.