Gran gala del Futbol, dia 27 de Noviembre 2017

27 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

La Gran Gala del Futbol -organitzada per ULTIMA HORA i la FFIB- se celebra enguany el dia 27 de novembre a Son Termens a partir de les 20 hores, i en ella s’entreguen les Botes d’Or i se premien els guanyadors de les competicions i les persones o entitats que han destacat durant la temporada passada.

En aquesta ediciĂł les Botes d’Or sĂłn per a tres futbolistes de primer nivell com Ximo Navarro (Las Palmas), Carlos Carmona (Sporting de GijĂłn) i Pili Espadas (Collerense femenĂ­). Els dos primers s’han convertit en dos jugadors destacats del futbol professional, mentre que Pili Espases Ă©s una futbolista amb una trajectĂČria impecable en el futbol femenĂ­ espanyol, a mĂ©s d’una referĂšncia a la nostra comunitat pels seus molts anys de dedicaciĂł al conjunt del Coll.

 

També se premiarà amb un guardó especial Marco Asensio, i a les jugadores mallorquines que estan competint amb la Selecció Absoluta espanyola, Torrecilla, Caldentey i Guijarro.

La FederaciĂł aprofitarĂ  la Gran Gala del Futbol de dia 27 de novembre per retre homenatge al nĂșmero 1 del Tennis, Rafel Nadal, i al CampiĂł del MĂłn de Moto3, Joan Mir. El Futbol Balear considera que sĂłn dos exemples a seguir per tots el esportistes.

La Festa arreplega tots els estaments del futbol: clubs, directius, jugadors, Ă rbitres, col·laboradors i aficionats, molts d’ells acompanyats per les respectives parelles o familiars.

Comentarios cerrados