Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluis ; Derrota a Bintaufa

El Juvenil va merèixer més en la visita a Bintaufa, però segueix acusant la seva falta de pegada en moments concrets del partit. L’equip lluisser que va dominar gran part del partit amb autoritat, es va trobar amb el gol en contra en un moment de desconnexió, després en cap instant va ser inferior a un CF Sporting de Mahón que va nedar i guardar la roba.

La posada en escena dels de Moyano va ser excel·lent, els primers minuts van ser de control visitant, cosa que va repercutir a una major arribada a la meta defensada per Eric. Una clara pena màxima, transformada per Raul Previ avançava als de Ses Canaletes, amb el rellotge marcant el minut 13. La sortida dels visitants va sorprendre d’inici al CF Sporting de Mahón, els nostres, millor disposats i sabent com entrar en el partit van donar uns primers minuts de nivell que van poder ser determinants.

Davant la igualtat que sa presagiava en la trobada, ni uns ni altres especulaven amb el resultat i volien fer mal al seu rival en un partit marcat en vermell al calendari. El primer avís dels de Joan Villalonga acaba en els onze metres, en aquesta ocasió era el local Matheus què anotava la pena màxima i posava les taules en el marcador a l’equador del primer temps.

El CF Sporting de Mahón mitjançant pilotes llargues intentava aprofitar la bona feina de Quintero i va estar a punt d’aprofitar una passada de Bogdan per anotar el segon per als seus. Amb la trobada tocant el descans es va revolucionar novament el partit en tan sols cinc minuts, primer amb el nou tant de Raul Previ al 41, però poc dur l’alegria als nostres, amb el temps gairebé complert, ara si, Quintero aconseguia batre a Llorenç per enviar als dos a la caseta amb taules en el marcador (2-2).

El CCE Sant Lluís entrava a la segona entrega de nou millor disposat que els locals, però, amb el pas dels minuts els de Joan Villalonga anaven arribant amb mes perill l’area visitant amb galopades que feien presagiar un final de partit de bojos. La va tenir Coloma per als nostres encara amb empat a dos al marcador, el partit estava obert i podia passar qualsevol cosa.

A l’equip de Villalonga li costava molt tenir fluïdesa en el seu joc, massa encotillat i patint en excés per pensar més en retallar punts en la classificació als nostres qu’en jugar a futbol. No li va sortir malament, al minut 70 en un baló a interior de l’area on Quintero rep d’esquena, una mitja volta amb xut inclòs superava Llorenç, els locals es posaven per davant.

Els canvis de l’equip lluisser tot just solucionaven el problema que tenien de la línia de tres quarts endavant. L’entrada de Joan va donar més mobilitat entre línies però el CCE es precipitava en tractar de sortir ràpid.

Amb el rellotge marcant el minut 80, una falta directa botada a la perfecció per Bogdan, entrava per tot l’escaire esquerra de la meta de Llorenç, era el cop definitiu per als nostres.

El partit va acabar amb uns defensant amb tot i altres buscant l’empat amb més cor que cap. La pigada local dels últims minuts decanta la balança per als de Villalonga que van aconseguir el seu propòsit de vèncer per evitar que els de Moyano marxessin a la classificació, quina lliga ens espera!

Los comentarios están cerrados.