Sports de ca Nostra

Margaritense AT. 3 – Athletic Club de Montuïri 2

Ja passaven de les 16:30h del passat diumenge quan la pilota començava a rodar al camp de futbol Antoni Quetglas, abans que els jugadors sortissin tard al terreny de joc i també es guardà un minut de silenci.

Just començat el partit al 9 min. els margalidans ja s’avançaren per 1-0, a la jugada que Ramis reclamà una clara estirada de l’adversari a seva camiseta. El primer temps acabà el resultat d’un únic gol.

El segon temps fou més entretingut. No molt més tard de tornar a començar el joc, el davanter López igualà el marcador 1-1. L’empat no durà molt de temps, ja que Garouaqui avançà als de Montuïri, després d’una jugada que començà d’un córner a favor dels montuïrers i aconseguí capgirar el marcador 1-2.
Als 77 min. de joc els Gaouaqui encaixà un gol en pròpia porteria i en partit tornava a estar empatat 2-2.
A jugades distintes el col·legiat expulsà a Servera per recriminar-li una decisió (83 min.) i també a l’entrenador de l’At. Montuïri Moreno inesperadament just quant anava a realitzar un triple canvi(min 86), que ja havia estat amonestat anteriorment.
Els locals aprofitaren la superioritat d’homes al camp i marcaren al min. 89, es capgirà el marcador de 3a vegada i l’encontre finalitzà per 3-2 i els tres punts acabaren pels «vilers».

Alineació: Rabanal, Guerrero, Bergas, Ramis, Tugores, Botella, Farreras, Garouaqui, Ginard, Solier i López.
Suplents: Garcia, Mayol, Nicolau, Servera, Miralles Mas.
Entrenador: Pedro A. Moreno.
Delegat: Josep Cerdà.
Targetes grogues: Botellas (20′), Guerrero (44′), Garcia (89′).
Targetes vermelles: Servera (83′).
Àrbitres: Pujol Salar assistit per Chemana Rigo i Balle Reus.
Canvis: Servera per Botella (56′),  Garcia per Ramis (87′), Mayol per Solier (87′), Nicolau per Garouaqui (87′).

Fotografies del partit.

Los comentarios están cerrados.