JUVENIL M. : VICTÒRIA DE PRESTIGI DEL CVS MALLORCA GOLD SÓLLER

24 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Els nostres juvenils guanyàren aquest passat dimarts al juvenil del Pòrtol en un partidàs en que els visitants jugaren per damunt els sollerics en alguns aspectes. Tot i això, els nostres varen estar molt bé en recepció i atac, amb nombroses variants ofensives.

El primer set va ser pels visitants i el segon, de forma clara, pels nostres. En el tercer, els sollerics comandaren gairebé tot el parcial però  no aconseguiren mantenir la regularitat, i arribats al  punt 21 una sèrie d’errades i un voluntariós Pòrtol que no donava cap pilota per perduda aconseguiren capgirar el marcador i anotarse el tercer se per un ajustat 25-27 .
Després  de veure com els hi havien remontat un set que tenien ben encaminat ,els juvenils sortiren a per totes . Aquesta vegada no es deixaren sorprendre i jugaren millor els punts definitius i  aconseguien guanyar el set per 25-22 . En el Tie-break es nostres juvenils jugaren al seu millor nivell i s’emportaren el set de manera clara per 15-6 !!
Felicitar de nou al l equip de Pòrtol per haver fet un molt bon partit i als nostres   per una gran victòria ,que ens permetrà arribar al següent compromis de la lliga juvenil amb molta confiança. Serà dissabte a la sempre difícil pista de Manacor i contra un equip que esta mostrant també uns bons resultats .