Sports de ca Nostra

JUVENIL M. : VICTÒRIA DE PRESTIGI DEL CVS MALLORCA GOLD SÓLLER

Els nostres juvenils guanyàren aquest passat dimarts al juvenil del Pòrtol en un partidàs en que els visitants jugaren per damunt els sollerics en alguns aspectes. Tot i això, els nostres varen estar molt bé en recepció i atac, amb nombroses variants ofensives.

El primer set va ser pels visitants i el segon, de forma clara, pels nostres. En el tercer, els sollerics comandaren gairebé tot el parcial però  no aconseguiren mantenir la regularitat, i arribats al  punt 21 una sèrie d’errades i un voluntariós Pòrtol que no donava cap pilota per perduda aconseguiren capgirar el marcador i anotarse el tercer se per un ajustat 25-27 .
Després  de veure com els hi havien remontat un set que tenien ben encaminat ,els juvenils sortiren a per totes . Aquesta vegada no es deixaren sorprendre i jugaren millor els punts definitius i  aconseguien guanyar el set per 25-22 . En el Tie-break es nostres juvenils jugaren al seu millor nivell i s’emportaren el set de manera clara per 15-6 !!
Felicitar de nou al l equip de Pòrtol per haver fet un molt bon partit i als nostres   per una gran victòria ,que ens permetrà arribar al següent compromis de la lliga juvenil amb molta confiança. Serà dissabte a la sempre difícil pista de Manacor i contra un equip que esta mostrant també uns bons resultats .
Enhorabona i a seguir fent feina ,
Dissabte més!!!

Los comentarios están cerrados.