Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluís ; Que ningú els doni per morts

L’equip Regional anirà a San Carlos, dissabte 16:30 hores, amb la intenció de posar el feu unionista de cap per avall i aconseguir l’anhelada classificació per a la gran final de Copa que tots dos busquen. El protagonisme del tant de Calero en el partit d’anada (0-1) és el principal inconvenient que hauran de superar els de Elias Noval si volen seguir endavant en la competició. Els lluissers lluitaran per complir el seu objectiu i noquejar l’equip de Juan Romero que es va mostrar superior en algunes fases del partit d’anada però que deixà als nostres amb la sensació de que és factible l’avançar a la ronda definitiva.

Per al partit de tornada, el tècnic lluisser porta concienciant tota la setmana als seus, centrant principalment en el treball de finalització que tanta falta fa als nostres per aquesta important trobada. La plantilla, amb la moral intacta malgrat el final del partit disputat a Ses Canaletes, vol seguir somiant i per a això s’ha conjurat durant tota la setmana amb la ferma intenció de donar que parlar en aquest partit. El tècnic asturià, té l’única baixa confirmada de David Mercadal, que encara està en procés de recuperació després del cop sofert en la penúltima jornada de la fase regular davant el CF Sporting de Maó.

La resta de jugadors estan a disposició del cos tècnic que plantegerà un encontre confiat de poder donar la volta al marcador advers. Per part unionista, el tant de Calero els atorga cert marge de maniobra, atès que un empat li serveix i no tenen l’obligació de vèncer, cosa que si han de fer els nostres. El controlar les galopades locals a la contra és un dels primers treballs que hauran de fer els blaus per tenir clares opcions de victòria, i que va ser un dels punts forts dels groc-i-blaus a Ses Canaletes i que bé van poder sentenciar l’eliminatòria si haguessin esta mes encertats davant la porteria de Javi.

San Carlos decidirà un dels dos finalistes de Copa, l’altre sortirà de l’enfrontament entre Penya Ciutadella i UE Sami a Son Marçal. Els lluissers tenen pendent una gran remuntada en la seva recent història i aquest equip bé ho mereix, però, hauran de buscar-ho amb sang freda, cor calent i molta feina, el premi que atorga aquest partit és molt golòs.

 

CCE SANT LLUIS

Los comentarios están cerrados.