L’entrada per veure el Formentera a San Mamés costa 30 euros

21 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados

Des de la Societat Deportiva Formentera ens complau anunciar les dates de venda d’entrades per al partit de tornada de la Copa del Rei que es jugarà el dia 29 de novembre a les 21.30 h i que enfrontarà el nostre primer equip contra l’Athletic Club a l’estadi de San Mamés.

Sense cap dubte, una cita històrica pel nostre club i la nostra afició, la qual animem que es desplaci a Bilbao per donar suport als nostres jugadors que viuran un partit pel record.

L’Athletic Club ens ha proporcionat 525 entrades per a la venda de les zones 321 i 322, ubicades en un córner de la tercera graderia de la Tribuna Sud, amb accés a l’estadi per la porta 20.

Les entrades tenen un preu de 30 € i no hi ha descompte per menors. Qualsevol persona que accedeixi al camp ha de tenir una entrada, que s’ha de comprar.

Els dies i horaris de venda d’entrades seran els següents:

  • Dimecres 22 de novembre: 17.00 a 20.00 h
  • Dijous 23 de novembre: 17.00 a 20.00 h
  • Divendres 24 de novembre: 17.00 a 20.00 h

[anuncio_fijo]

[anuncio_fijo]

El lloc de venda de les entrades serà a les oficines del camp de futbol, situades a la part posterior del camp on hi ha els vestuaris.

Cada persona podrà adquirir tantes entrades com desitgi, i haurà de presentar de forma obligatòria els noms i DNI’s de cada persona que hagi d’accedir al camp. És la política d’accés a l’estadi que té l’Athletic Club amb l’afició visitant.

D’aquesta manera, la zona 321 i 322 de la Tribuna Sud quedarà reservada exclusivament perquè la nostra afició pugui estar unida en aquest partit històric i en un dels camps més espectaculars del futbol europeu.

Només podem mostrar la nostra il·lusió per repetir l’experiència de jugar en un camp de Primera Divisió i contra un equip de competicions europees. Per a nosaltres, segueix sent un fet irrepetible i viatgem a Bilbao amb la intenció de gaudir al màxim d’aquesta oportunitat única que ens ha brindat el futbol.

Comentarios cerrados