Un Formentera milionari

20 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol de 2B

La SD Formentera va celebrar el dissabte 18 de novembre l’assemblea de socis/es del club on es va fer un repàs de la temporada anterior (2016/17) i es van presentar els comptes que afrontarà la nostra entitat per a la temporada actual 2017/18.

La trobada va reunir una quinzena de socis, en gran part membres de la Junta Directiva, i aprovaren per unanimitat tots els punts de l’ordre del dia que es varen tractar.

El President del club, Xicu Ferrer, va fer un repàs de la gestió del projecte esportiu de la temporada 2016/17 on s’aconseguiren les màximes fites esportives de la nostra entitat.

  • Ascens a Segona DivisiĂł B
  • TĂ­tol de CampiĂł Tercera DivisiĂł
  • 1/16 Copa del Rei contra el Sevilla FC

Ferrer, va mostrar la seva satisfacciĂł per la bona vitalitat esportiva de totes les categories de la SD Formentera, que actualment compta amb 13 equips i 230 jugadors inscrits.

Els equips que conformen la SD Formentera sĂłn:

  1. Segona B
  2. Regional Preferent
  3. Juvenil
  4. Cadet
  5. Infantil
  6. AlevĂ­ A
  7. AlevĂ­ B
  8. BenjamĂ­ A
  9. BenjamĂ­ B
  10. BenjamĂ­ C
  11. PrebenjamĂ­ A
  12. PrebenjamĂ­ B
  13. Escoleta (No competeix)

El president va explicar que el projecte esportiu segueix en bon camĂ­ i que l’objectiu ara mateix Ă©s consolidar-lo. TambĂ© fa fer especial Ăšmfasi amb la contractaciĂł de nou personal; Coordinador Futbol Base i SecretĂ ria, la posada en funcionament de la nova plana web (sdformentera.es) i els tĂ­tols aconseguits en el futbol base en la temporada 2016/17:

Equip BenjamĂ­ B, CampiĂł de la lliga de la seva categoria
Equip BenjamĂ­ A, CampiĂł Segona regional
Equip PrebenjamĂ­, CampiĂł de copa i subcampiĂł de lliga 1a Regional
Equip Juvenil, subcampiĂł de lliga i subcampiĂł de copa

 

Pel que fa a la liquidació del pressupost de la temporada 2016/17, Lluís Ferrer, Vicepresident i Tresorer de la SD Formentera, va presentar els comptes amb un pressupost de 624.000€, que mostraven un superàvit de 36.124 €. Un 89% del finançament s’ha aconseguit pels recursos propis.

En la temporada actual 2017/18, LluĂ­s Ferrer va explicar que el pressupost s’incrementarĂ  en un 97%, arribant a 1.118.180 €, amb mĂ©s d’un 70% del finançament per recursos propis. En aquest sentit, el President i el Tresorer anunciaren que enguany han augmentat les ajudes federatives i d’institucions pĂșbliques, com les del Govern Balear que atorga a tots els clubs que es classifiquin a competicions nacionals.

“Hem finalitzat una temporada increĂŻble on hem aconseguit fites que nomĂ©s havĂ­em somiat. El club va per bon camĂ­ i les xifres ho demostren. L’any passat acabĂ rem amb superĂ vit i enguany estem segurs que ho podem afrontar. És veritat que hem superat la barrera del miliĂł d’euros, perĂČ que ningĂș s’espanti perquĂš tenim els recursos i penso que complirem bĂ©â€, explicava Xicu Ferrer, President de la SD Formentera.

En els darrers punts de l’ordre del dia es va aprovar l’increment de 10 € a la quota dels socis/es, que fixa un preu de 180 €. A pesar d’aixĂČ, l’ascens a segona B ha vingut acompanyat de l’augment del nombre de socis amb un 18%, arribant a 382 abonats.

Finalment es va aprovar l’actualitzaciĂł de nous membres a la Junta Directiva i es va donar el torn obert de paraules, on ningĂș va posar cap objecciĂł a tot el que es va presentar.

 

fĂștbolpitiuso

Comentarios cerrados