Sports de ca Nostra

CCE SANT LLUIS ; PRIMER EQUIP | SES CANALTES OBRE LES SEMIFINALS

El primer equip s’enfrontarà aquest dissabte (Ses Canaletes, 18; 00 h.) a l’últim escull que el separa de la final de la Copa de la categoria Regional, el rival per a les semifinals serà la UD Mahón. L’anada es disputarà aquest dia 18 a Ses Canaletes mentre que la tornada serà el 25 o 26 de novembre a San Carlos en horari pendent d’assignar pel club de unionista.

L’equip de Elias Noval ja ha passat l’ensurt després d’haver de remuntar en l’últim partit de fase regular a la mateixa UD Mahon a domicili. El 2-2 final aconseguit per Nacho en el descompte va permetre als nostres l’avanç a aquesta nova ronda.

Un dels puntals d’aquest equip serà la seguretat defensiva dels nostres i l’encert en atac, on els de Noval arriben com un dels equips mes golejadors de la categoria. El davanter navarrès, Javier Zurbano, porta tres partits consecutius sense veure porta, handicap important i que han de canviar els locals per a aquesta eliminatòria.

Per als d’Elias Noval serà important fer un gol en el seu feu i intentar mantenir la seva porteria a zero per afrontar la tornada a San Carlos amb un factor que pot ser determinant al seu favor.El manejar els temps del partit és un dels punts determinants també en aquest tipus de partits, així com les jugades d’estratègia on els nostres són un dels equips mes forts en aquesta categoria.

Els de San Carlos arriben amb l’anell d’actual campió de Lliga i subcampió de Copa, títol que no va poder aconseguir després de caure davant el CE Alaior en els penals. La darrera visita dels de Joan Romero al feu lluisser es va produir en el tram final de la passada competició domèstica, caient per 2-1 a Ses Canaletes en què va ser l’única derrota en Lliga per als unionistes.

Amb la clara idea d’arribar a una nova final de Copa afronta el partit el CCE, encara que abans ha de centrar-se al 100% en el partit d’anada, primer gran partit de l’any a Ses Canaletes, on el suport de l’afició blava ha de ser part important en aquesta eliminatòria, afició que ha acompanyat l’equip en aquesta Copa i que també busca una alegria a la seva incondicionalitat.

Los comentarios están cerrados.