CCE SANT LLUIS ; PRIMER EQUIP | SES CANALTES OBRE LES SEMIFINALS

17 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

El primer equip s’enfrontarĂ  aquest dissabte (Ses Canaletes, 18; 00 h.) a l’Ășltim escull que el separa de la final de la Copa de la categoria Regional, el rival per a les semifinals serĂ  la UD MahĂłn. L’anada es disputarĂ  aquest dia 18 a Ses Canaletes mentre que la tornada serĂ  el 25 o 26 de novembre a San Carlos en horari pendent d’assignar pel club de unionista.

L’equip de Elias Noval ja ha passat l’ensurt desprĂ©s d’haver de remuntar en l’Ășltim partit de fase regular a la mateixa UD Mahon a domicili. El 2-2 final aconseguit per Nacho en el descompte va permetre als nostres l’avanç a aquesta nova ronda.

Un dels puntals d’aquest equip serĂ  la seguretat defensiva dels nostres i l’encert en atac, on els de Noval arriben com un dels equips mes golejadors de la categoria. El davanter navarrĂšs, Javier Zurbano, porta tres partits consecutius sense veure porta, handicap important i que han de canviar els locals per a aquesta eliminatĂČria.

Per als d’Elias Noval serĂ  important fer un gol en el seu feu i intentar mantenir la seva porteria a zero per afrontar la tornada a San Carlos amb un factor que pot ser determinant al seu favor.El manejar els temps del partit Ă©s un dels punts determinants tambĂ© en aquest tipus de partits, aixĂ­ com les jugades d’estratĂšgia on els nostres sĂłn un dels equips mes forts en aquesta categoria.

Els de San Carlos arriben amb l’anell d’actual campiĂł de Lliga i subcampiĂł de Copa, tĂ­tol que no va poder aconseguir desprĂ©s de caure davant el CE Alaior en els penals. La darrera visita dels de Joan Romero al feu lluisser es va produir en el tram final de la passada competiciĂł domĂšstica, caient per 2-1 a Ses Canaletes en quĂš va ser l’Ășnica derrota en Lliga per als unionistes.

Amb la clara idea d’arribar a una nova final de Copa afronta el partit el CCE, encara que abans ha de centrar-se al 100% en el partit d’anada, primer gran partit de l’any a Ses Canaletes, on el suport de l’aficiĂł blava ha de ser part important en aquesta eliminatĂČria, aficiĂł que ha acompanyat l’equip en aquesta Copa i que tambĂ© busca una alegria a la seva incondicionalitat.

Comentarios cerrados