Noticies C.V.Soller

15 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria:

Cronicas y Resultados partidos disputados este pasado fin de semana

 

SENIOR M. A : PARTIDAS DE VOLEI A PÒRTOL AMB VICTÒRIA FINAL PEL CVS PIZZERIA LA CUARTETA SÓLLER

Posted: 14 Nov 2017 11:17 PM PST

CV PÒRTOL 2-3 CVS PIZZERIA LA CUARTETA SÓLLER ( 25-19/15-25/23-25/25-22/14-16)

Bon espectacle el viscut al pavellĂł del Col-legi Blanquerna del Pont d’Inca Nou el passat diumenge entre dos dels candidats al tĂ­tol de la categoria. El nombrĂłs pĂșblic assistent va gaudir d’un gran partit de volei amb accions de qualitat per le dues bandes i amb alternances constants en el joc i el marcador.

Els dos equips sortiren decidits a endur-se el partit i desde el primer punt es va veure que no seria fĂ cil guanyar. Al final s’arribĂ  al tie break, en que els sollerics jugaren a gran nivell, la recepciĂł funcionĂ  molt bĂ©, es defensĂ  molt i en Bili va dirigir magistralment perque els atacants tanquessin un partit d’alt voltatge a una de les pistes mĂ©s complicades de la categoria. Enhorabona!!
La setmana que ve els nostres jugaran a les 18:30 h a Son Angelats davant l’ArtĂ .

SENIOR M. B : EL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER CAU MERESCUDAMENT A PÒRTOL

Posted: 14 Nov 2017 11:01 PM PST

CV PÒRTOL 3-0 CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER (25-23/25-15/25-21)
Pel CVS jugaren : Albert R., Pep C., DamiĂ  C., Pepllu C., Alberto T., Guillem R., Gerard P., Lluis B. i el juvenil Pere T.
Mal partit dels sollerics a PĂČrtol en un partit important contra un rival que probablement lluiti per les primeres places de la competiciĂł.

Els nostres lluitaren fins el final perĂČ nomes en el primer set varen tenir opcions de victĂČria. Les imprecisions i cert nerviosisme varen acompanyar als sollerics que despres de perdre el primer parcial varen entrar en una dinĂ mica d’errors no forçats que ja no els abandonĂ  fins el final del partit.
El segon i tercer sets foren de lluita contra els errors propis sense arribar a jugar bĂ© en cap moment i sense donar propblemes a un equip local que aconseguĂ­ una merescuda victĂČria.
Ara toca passar pàgina i seguir fent feina per millorar en els propers partits. Dissabte que ve a les 16:30 h, els sénior i els juvenils jugaran el derbi solleric a Son Angelats. Molta sort!.

Comentarios cerrados