Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

Cronicas y Resultados partidos disputados este pasado fin de semana

 

SENIOR M. A : PARTIDAS DE VOLEI A PÒRTOL AMB VICTÒRIA FINAL PEL CVS PIZZERIA LA CUARTETA SÓLLER

Posted: 14 Nov 2017 11:17 PM PST

CV PÒRTOL 2-3 CVS PIZZERIA LA CUARTETA SÓLLER ( 25-19/15-25/23-25/25-22/14-16)

Bon espectacle el viscut al pavelló del Col-legi Blanquerna del Pont d’Inca Nou el passat diumenge entre dos dels candidats al títol de la categoria. El nombrós públic assistent va gaudir d’un gran partit de volei amb accions de qualitat per le dues bandes i amb alternances constants en el joc i el marcador.

Els dos equips sortiren decidits a endur-se el partit i desde el primer punt es va veure que no seria fàcil guanyar. Al final s’arribà al tie break, en que els sollerics jugaren a gran nivell, la recepció funcionà molt bé, es defensà molt i en Bili va dirigir magistralment perque els atacants tanquessin un partit d’alt voltatge a una de les pistes més complicades de la categoria. Enhorabona!!
La setmana que ve els nostres jugaran a les 18:30 h a Son Angelats davant l’Artà.

SENIOR M. B : EL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER CAU MERESCUDAMENT A PÒRTOL

Posted: 14 Nov 2017 11:01 PM PST

CV PÒRTOL 3-0 CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER (25-23/25-15/25-21)
Pel CVS jugaren : Albert R., Pep C., Damià C., Pepllu C., Alberto T., Guillem R., Gerard P., Lluis B. i el juvenil Pere T.
Mal partit dels sollerics a Pòrtol en un partit important contra un rival que probablement lluiti per les primeres places de la competició.

Els nostres lluitaren fins el final però nomes en el primer set varen tenir opcions de victòria. Les imprecisions i cert nerviosisme varen acompanyar als sollerics que despres de perdre el primer parcial varen entrar en una dinàmica d’errors no forçats que ja no els abandonà fins el final del partit.
El segon i tercer sets foren de lluita contra els errors propis sense arribar a jugar bé en cap moment i sense donar propblemes a un equip local que aconseguí una merescuda victòria.
Ara toca passar pàgina i seguir fent feina per millorar en els propers partits. Dissabte que ve a les 16:30 h, els sénior i els juvenils jugaran el derbi solleric a Son Angelats. Molta sort!.

Los comentarios están cerrados.