Sports de ca Nostra

GERARD OLIVA: «LA BAIXA DE XISCO LA NOTAREM PERQUÈ ES UN DELS MILLORS DE L’EQUIP, SI NO EL MILLOR»

L’equip ha entrenat avui dematí amb les absències al grup de Rodrigo i Xisco. El jugador mallorquí ha arribat a Son Malferit en crosses i està pendent en els pròxims dies de decidir quan s’operarà de la seva lesió al genoll. Guasp i José Ruiz s’han exercitat al marge en solitari, mentre que la bona notícia és que Uche ja toca pilota i està en la recta final de la seva recuperació.

En acabar la sessió, Gerard Oliva ha atès els mitjans de comunicació.

Gerard Oliva: «L’equip està un pèl tocat per la lesió de Xisco. És una baixa important que la notarem perquè és per mi un dels millors jugadors de l’equip si no el millor. Ens hem de refer i tirar endavant. És moment de fer autocrítica i no posar excuses i  entre tots sortir-ne. És un punt contra el Sagantino amb una sensació agredolça per no guanyar, ho intentarem el pròxim diumenge. Atacar i defensar és de tots. Els davanters estam assenyalats per la responsabilitat del gol. Ontinyent és un equip que està bé i com a visitant esperam sumar de tres en tres. Es canvia això a base de gols, que entri com sigui la pilota«.

Logo Carlos Hernández

Los comentarios están cerrados.