Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

Cronicas y resultados de los partidos disputados por los diferentes equipos del club el pasado fin de semana

INFANTIL F. A : EL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER CAU PER LA MINIMA DAVANT UN PODEROS CIDE

Posted: 13 Nov 2017 05:14 AM PST

VC Cide 2-3 CVS Const. Marc Galindo Sóller (25-23/22-25/20-25/25-20/16-14)
Divendres 10 de novembre les nostres solleriques es desplaçaren al pavelló del Cide per disputar el seu cinquè partit de lliga. No fou el millor partit de les infantils que varen cometre molts d’errors que varen passar factura durant tot el partit.

El primer set es va decantar a favor de les palmesanes que començaren molt ficades dins el partit i no deixaven caure cap pilota. El segon i el tercer varen ser per les nostres, dominant la pilota i cada jugada. El tercer set i el més important va ser una roda d’errors en recepció on la pressió de tancar el partit els hi pesava i l’equip rival va aprofitar el moment per demostrar el seu bon joc i emportar-se’el set per jugar el tie break.

Les solleriques sortiren a lluitar a mort el cinquè set, passant al canvi de camp amb un 8-6 a favor; després la cosa es posà tensa fins arribar a 14 -14 on dos errors en recepció donaren la victòria a les palmesanes.

Si no es lluita cada pilota amb ganes i sacrifici no es poden obtenir resultats satisfactoris i això ha servit d’exemple a les solleriques, han aprés que l’actitud es una de les coses més importants dins la pista, igual que intentar mantenir el cap ben amunt quan les coses no van bé i no tirar la tovallola.
Ara toca aixecar-se, agafar carrerilla i córrer més ràpid que mai i han de saber que s’ha perdut una batalla, però no sa guerra!
Divendres 17 de novembre a les 18 h al Pabelló Son Angelats es disputarà el derbi solleric. Molta Sort nines!

INFANTIL F. C : DERROTA AMARGA DEL CVS TRANSARBONA SÓLLER DAVANT EL SAN CAYETANO

Posted: 13 Nov 2017 04:48 AM PST

San Cayetano 3-0 CVS Transarbona Sóller (25-13/25-18/25-10)
Les nostres mostraren una clara progressió del joc a cada set. El partit va contar amb moltes jugades a la xarxa, que l’alçada local, superior a la nostra, decantà cap al seu costat. Molt bona feina de les jugadores del CVS Transarbona Sóller en defensa amb molt d’ordre al segon i tercer set, bona feina en recepció davant el servei fort d’unes quantes jugadores del San Cayetano. L’atac solleric estigué bé en linees generals amb petits errors.

Poc premi per la bona feina de les jugadores de Guillem Rullan que es mereixen un set.

La propera setmana rebem al Montesión el dissabte a las 10, un rival mes fort contra el que esperem seguir amb la bona feina.
Pel CVS Transarbona Sóller jugaren : capitana Laura Martínez, Blanca Capó, Aina Bisbal, Magdalena Ferragut, Marta Arbona, Nicol Limpias, Aina Navarro, Celia Fernández, Chantal Barceló, Carme Aloy i Paula Carrió.

 

Los comentarios están cerrados.