Noticies C.V.Soller

13 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Cronicas y resultados de los partidos disputados por los diferentes equipos del club el pasado fin de semana

INFANTIL F. A : EL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER CAU PER LA MINIMA DAVANT UN PODEROS CIDE

Posted: 13 Nov 2017 05:14 AM PST

VC Cide 2-3 CVS Const. Marc Galindo Sóller (25-23/22-25/20-25/25-20/16-14)
Divendres 10 de novembre les nostres solleriques es desplaçaren al pavelló del Cide per disputar el seu cinquù partit de lliga. No fou el millor partit de les infantils que varen cometre molts d’errors que varen passar factura durant tot el partit.

El primer set es va decantar a favor de les palmesanes que començaren molt ficades dins el partit i no deixaven caure cap pilota. El segon i el tercer varen ser per les nostres, dominant la pilota i cada jugada. El tercer set i el mĂ©s important va ser una roda d’errors en recepciĂł on la pressiĂł de tancar el partit els hi pesava i l’equip rival va aprofitar el moment per demostrar el seu bon joc i emportar-se’el set per jugar el tie break.

Les solleriques sortiren a lluitar a mort el cinquĂš set, passant al canvi de camp amb un 8-6 a favor; desprĂ©s la cosa es posĂ  tensa fins arribar a 14 -14 on dos errors en recepciĂł donaren la victĂČria a les palmesanes.

Si no es lluita cada pilota amb ganes i sacrifici no es poden obtenir resultats satisfactoris i aixĂČ ha servit d’exemple a les solleriques, han aprĂ©s que l’actitud es una de les coses mĂ©s importants dins la pista, igual que intentar mantenir el cap ben amunt quan les coses no van bĂ© i no tirar la tovallola.
Ara toca aixecar-se, agafar carrerilla i cĂłrrer mĂ©s rĂ pid que mai i han de saber que s’ha perdut una batalla, perĂČ no sa guerra!
Divendres 17 de novembre a les 18 h al PabellĂł Son Angelats es disputarĂ  el derbi solleric. Molta Sort nines!

INFANTIL F. C : DERROTA AMARGA DEL CVS TRANSARBONA SÓLLER DAVANT EL SAN CAYETANO

Posted: 13 Nov 2017 04:48 AM PST

San Cayetano 3-0 CVS Transarbona Sóller (25-13/25-18/25-10)
Les nostres mostraren una clara progressiĂł del joc a cada set. El partit va contar amb moltes jugades a la xarxa, que l’alçada local, superior a la nostra, decantĂ  cap al seu costat. Molt bona feina de les jugadores del CVS Transarbona SĂłller en defensa amb molt d’ordre al segon i tercer set, bona feina en recepciĂł davant el servei fort d’unes quantes jugadores del San Cayetano. L’atac solleric estiguĂ© bĂ© en linees generals amb petits errors.

Poc premi per la bona feina de les jugadores de Guillem Rullan que es mereixen un set.

La propera setmana rebem al MontesiĂłn el dissabte a las 10, un rival mes fort contra el que esperem seguir amb la bona feina.
Pel CVS Transarbona SĂłller jugaren : capitana Laura MartĂ­nez, Blanca CapĂł, Aina Bisbal, Magdalena Ferragut, Marta Arbona, Nicol Limpias, Aina Navarro, Celia FernĂĄndez, Chantal BarcelĂł, Carme Aloy i Paula CarriĂł.

 

Comentarios cerrados