Sports de ca Nostra

U.D. MAHON -CCE SANT LLUIS (2-2) ; Quin patiment, quina satisfacció

Es mastegava el drama en San Carlos fins que Nacho, va anotar el gol que donava l’empat necessari als d’Elias Noval (2-2), que col·loca al primer equip en la tercera posició de la classificació, amb billete per les semifinals de Copa. Els lluissers depenien de si mateixos en l’última jornada de classificació, on visitava San Carlos, per enfrontar-se a la UD Mahón, ja classificada i que buscava la primera plaça.

FICHA PARTIDOEs va viure un desenllaç boig, més si és possible amb les notícies que arribaven del Municipal de Maó, on l’equip de Juanan Gomez va vèncer per 6-0 al CE Alaior i remuntava el gol average general amb els nostres i amb el Penya Ciutadella que havia fet el seu treball vencent a casa a la UE Sami (2-1). Amb cinc minuts per davant, entre el final al Municipal de Maó i el de San Carlos, es passar de la decepció a l’èxtasi, l’empat de Nacho Mateo en el 94 donava l’anhelat avanç a la ronda següent.

A partir d’aquest mateix cap de setmana espera de nou l’equip de Juan Romero en semifinals, primer a Ses Canaletes i la setmana següent de nou a San Carlos, uns partits que prometen més emocions fortes encara.

Tot va ser excessiu a San Carlos, des del protagonisme del golàs de David Mas que posava el 2-1 per als locals, a les formidables mostres de creure i creure dels d’Elias Noval que els va portar a la següent fase. Els nervis acuitaven als nostres en els instants finals, incapaços de tombar la resistència dels de Romero que a la contra van poder sentenciar el partit i la classificació dels nostres.

L’opció més clara la va desaprofitar Zurbano en els instants finals, al rebitjar sobre la línia de gol la defensa local una rematada del davanter navarrès.

Al minut 16 va aparèixer Calero, que avança als seus, però poc li fa fer mal als nostres que als cinc minuts del gol unionista va trobar l’empat amb un xut creuat de Nacho que posava la igualada. Els de Noval no estaven fins en atac i van arribar al descans amb part de la feina feta, les notícies que arribaven del Municipal de Maó a la mitja part (3-0 per als sportinguistes) feien presagiar una segona part d’infart.

Va millorar l’equip de Ses Canaletes, que va perdre el control de la pilota i es va veure exposada a nombroses incerteses. El domini local va desembocar en un golàs de David Mas que de volea afusellà a Javi (2-1), era el minut 54.

Amb el vent en contra, les notícies del Municipal de Maó eren demolidores (5-0 per als de Juanan Gomez al 67), tocava mirar només a San Carlos. El tècnic lluisser, va començar a ficar tot el seu arsenal sobre el verd, no quedava temps per pensar en les conseqüències de tant mirada posada en atac, calia empatar.

Amb el rellotge avançant amb rapidesa, el final del partit al Municipal de Maó (6-0) deixava el cor en un puny als lluissers i en conseqüència als sportinguistes, cinc minuts de descompte. I en aquestes, quan tot semblava perdut, quan les cares de la grada lluissera eren de decepció, en aquestes, va aparèixer Nacho, el salvador, el que va ficar als nostres a semifinals, el qual va decidir que els nostres mereixien passar a la següent fase . Bogeria, alegria, abraçades, isteria col·lectiva i final del partit, per quarta temporada els nostres aconseguien dur a Ses Canaletes una semifinal de Copa.

Ara toca baixar les pulsacions del viscut, gaudir del que s’ha aconseguit però pensar en més, en molt més, pensar en disputar una semifinal de Copa que té un gran premi a l’horitzó, una plaça per al partit de l’any a Menorca.

 

Premsa CCE Sant Lluis para sportsdecanostra

Los comentarios están cerrados.