Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluis , Alegria continguda

L’equip juvenil va superar el Dosa CF (1-2) en el partit de tornada de la primera semifinal de Copa pel que garanteix la seva presència a la final de dissabte en què s’enfrontarà al CD Menorca B, vencedor de la segona semifinal a horari i camp per decidir. Els de Moyano van dominar sense problemes en el primer període i van patir una mica més, durant els deu minuts posterior al tant de l’equip ciutadellenc que posava el (1-2) i alguns nervis en els lluissers.

El CCE Sant Lluís va jugar amb intel·ligència en la primera part. Els de Moyano es van fer amb el control de la pilota i es va trobar molt còmode amb l’esferic als peus. Mentrestant, el quadre salesià defensava a la perfecció i cobria tots els moviments de Joan Olives, la referència dels blaus en el dia d’ahir a la punta d’atac, completament anul·lat en els primers 20 vint minuts.

Els visitants es van avançar al marcador als trenta minuts de joc, en una jugada de força i tossuderia de Coloma que acaba arribant al interior de l’area per afusellar a Ramis i posar el 0-1, primer objectiu aconseguit.

A partir d’aquí, l’esquadra salesiana va ser la viva imatge de la impotència. Va dominar una mica més el joc, però amb prou feines va crear perill davant una defensa lluissera molt precisa. Per la seva banda, els visitants taponaven a la perfecció les passades en direcció a Salord i buscava les seves ocasions al contraatac. Dos intents de Coloma i Quevedo van obligar a Ramis a emprar-se a fons.

A la represa, CCE va sortir molt més ficat en el partit, pressionant la sortida de la pilota del quadre salesià i amb la sentència gairebé definitiva. Raul Quevedo a minut de l’inici del segon acte, anota el 0-2, la gran final estava a l’abast de la mà. Un llançament de Salord al 56 que passa per sobre de Llorenç, ficava als locals en el partit, però lluny de ficar-los en l’eliminatòria. A partir d’aquest moment, els de Guerrero, ahir sancionat, van donar algu mes d’intensitat el partit a les barbes de la seva afició que els encoratjava per intentar aconseguir alguna cosa complicat, anotar tres gols més per donar la volta a l’eliminatòria.

EL CCE no es va enfonsar malgrat la seva minipajara de deu minuts. En una jugada posterior, Coloma va disparar a porta i la pilota es va estavellar al pal dret de la porteria de Ramis. L’equip local va buscar de nou la porteria contrària, però tot just va gaudir d’opcions clares. Mentrestant, els blaus van fregar l’1-3 en un xut creuat de Pepe i una altra rematada de Isma que impacte a l’esquena d’un rival quan el esfèric es dirigia al fons de la xarxa. O volien intentar els locals però a les accions ofensives no van tenir ni la velocitat ni la profunditat necessàries com per inquietar Llorenç.

Final del partit i de l’eliminatòria i el CCE accedeix a la final de Copa, alegria continguda al vestidor. Ara toca descans, treball i tornar a posar-se les botes, la gran final té un gran premi.

Los comentarios están cerrados.