Noticias del C.V.Soller

1 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria:

Cronicas y resultados de los partidos disputados el fin de semana

INFANTIL F. A : VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER QUE SEGUEIX INTRACTABLE

Posted: 31 Oct 2017 12:44 AM PDT

La Salle P.I. 0-3  CVS Const. Marc Galindo Sóller amb parcials (8-25/12-25/16-25)
Les infantils A del CVS Construccions Marc Galindo Sóller es desplaçaren el divendres capvespre al pavelló de La Salle PI per disputar el seu tercer partit de lliga d’aquest temporada 2017/18.

El resultat va ser molt gratificant guanyant 0-3  a una La Salle molt lluitadora, les nostres solleriques es van marcar un bon partit, van saber estar i dominar el partit en tot moment.
Les solleriques comanden la classificaciĂł contant els seus partits per victĂČries i empatades amb l’ArtĂ  i el Cide que es presenten com els mĂ xims rivals de moment. Han començat molt fort aquesta lliga, i esperem que segueixin aixĂ­! Enhorabona nines!

SENIOR M. B : SEGONA VICTÒRIA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER DAVANT UN JOVE EQUIP BUNYOLÍ

Posted: 31 Oct 2017 12:29 AM PDT

CV Bunyola 0-3 CVS ElÚctrica Bernat Sóller (18-25/20-25/12-25)

Pel CVS jugaren : Albert R., Pep C., DamiĂ  C., Alberto T., Guiem R., Gerard P., Lluis B. i el juvenil Pere T.
Bon partit dels nostres SĂ©nior a Bunyola davant un novell equip local al que ja s’enfrontaren en pretemporada i que evoluciona molt aviat. Els locals mostraren una cara diferent a la del partit disputat fa unes setmanes, amb cares noves i mĂ©s control de pilota que va beneficiar l’espectacle.

Els dos equips lluitaren de valent a cada bolla i els nostres es mostraren molt concentrats en tot moment fent molta feina per millorar una recepciĂł que es mostra com un dels punts dĂšbils dels sollerics. La feina defensiva dels sollerics va ser la clau per no donar opcions a un Bunyola, que sense res a perdre, vivia cada punt com una festa, empes pel seu pĂșblic que no deixĂ  d’animar durant els tres parcials.
Per part dels del CVS, destacar la bona feina de conjunt, superant els moments mĂ©s delicats sense perdre la concentraciĂł i poguent acabar el partit amb la satisfacciĂł d’haver jugat a bon nivell en gairebĂ© tots els aspectes del joc.
La propera setmana toca jornada de descans i despres es visitarĂ  la pista del CV PĂČrtol on es cercarĂ  una nova victĂČria. Enhorabona!!.

JUVENIL F. : EL CVS XC PROPERTIES SÓLLER IMPOSA LA SEVA LLEI A LA SALLE

Posted: 31 Oct 2017 12:16 AM PDT

CV LA SALLE PONT D’INCA 0-3 CVS XC PROPERTIES SÓLLER amb parcials 16-25/19-25/21-25

Les nostres juvenils es desplaçaren el passat dissabte a la Salle Pont d’Inca, per jugar davant l’equip local, aconseguint una important victĂČria davant un bon equip.
El partit va ser més disputat del que senyala el marcador final, ja que si es vera que les solleriques en tot moment dominaren el joc i el marcador.

El partit no va esser fĂ cil ja que les locals a força de coratge i bons atacs per quatre complicaven el millor joc de conjunt de les solleriques. Les nostres nines fĂ©ren un partit molt complet dominant totes les facetes des joc, davant un equip local molt lluitador. Els dos conjunts oferiren un gran partit que va entretenir als espectadors que es varen donar cita a la Salle Pont D’Inca.

En definitiva gran victĂČria de les nostres nines que segueixen comptant els partits per victĂČries i fent una gran feina. Divendres al pavellĂł de Son Angelats tornaran a jugar davant el CV AlarĂł a les 20h.

CADET F. A : EL CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER GUANYA I ES PREPARA PER REBRE A L’IMBATUT ARTÀ

Posted: 31 Oct 2017 12:08 AM PDT

VC CIDE A 0-3 CVS CONST. M. MORELL SOLLER amb parcials 19-25 / 16-25 / 20-25

Aquest passat diumenge les nines de CVS CONST. M. MORELL SÓLLER tenien un difĂ­cil partit al col·legi del Cide, ja que s’enfrontaven dos dels millor equips cadets de la categoria i la veritat que el nombrĂłs pĂșblic que es va donar cita al pavellĂł col·legial va poder gaudir d’un gran espectacle.

El partit començà molt igualat, amb mĂ­nimes diferĂšncies per les solleriques perĂČ de mica en mica las nostres imposaven el seu millor joc de conjunt, davant les bones individualitats locals, fins arribar al final de set amb victĂČria per 19-25. El segon va esser de clar domini solleric que estigueren molt encertades amb el servei i en atac, amb unes jugadores locals mes errĂ tiques en servei, arribant aixĂ­ al final de set amb un clar 16- 25. El tercer set va esser el mĂ©s igualat dels tres amb bon joc per part dels dos equips que demostraren a bon nivell, perĂČ la millor eficiĂšncia de les solleriques va fer que s’apuntessin el set i el partit.
Les nostres nines tornaran a jugar el prĂČxim dissabte a les 12h al pavellĂł de Son Angelats davant el CV ArtĂ .

INFANTIL M. A : VICTÒRIA DEL CVS AQUALIA SÓLLER A LA PISTA DEL CV PÒRTOL

Posted: 30 Oct 2017 11:57 PM PDT

CV PĂČrtol 0-3 CVS Aqualia SĂłller (25-27/15-25/20-25)

Tercer partit de lliga de l’Infantil dirigit per Pep Campillo, que s’enfrontaren a l’equip B del CV PĂČrtol. A priori es presentava una oportunitat de provar situacions de canvis i de donar mĂ©s minuts als menys experimentats.
Campillo es sentia molt satisfet al final del partit per l’evoluciĂł tĂšcnica dels nins i destacava la dificultat de corretgir certs aspectes en els entrenaments ja que es complicat reproduĂŻr certes situacions d’estres que si es produeixen als partits.

La propera setmana els nostres rebran al St. Josep Obrer a les 18:00 h de divendres a Son Angelats.

CADET F. B : IMPORTANT VICTÒRIA DEL CVS FUSTES CA’N VAQUER A LA PISTA DEL CIDE

Posted: 30 Oct 2017 11:56 PM PDT

CV CIDE B 1-3 CVS FUSTES CAN VAQUER SOLLER amb parcials 25-15/16-25/11-25/14-25
Gran victĂČria de ses nostres cadets de CVS fustes Can Vaquer SĂłller en la seva visita al col·legi del CIDE, en un partit difĂ­cil per les nostres nines ja que jugaven davant un conjunt que havia guanyat tots el sets de la competiciĂł fins el moment.

En el primer set les locals varen esser superior a les solleriques amb un joc amb molta intensitat i un joc solleric amb moltes errades, tant en atac com amb el servei. En el segon set tot va canviar, amb unes solleriques mĂ©s centrades en el joc, les errades varen esser mĂ­nimes i arribaren els dubtes al joc de les col·legials, i aixĂ­ les nostres nines s’apuntaren el set amb autoritat. Els altres dos set varen esser iguals, amb les solleriques controlant el partit, el servei solleric va fer mal a la recepciĂł local i amb una gran direcciĂł de joc de la col·locadora solleric Paula Mayol, foren les claus per aquesta gran victĂČria sollerica.