CCE SANT LLUIS ; PREVIA TORNADA SEMIFINALS COPA JUVENIL| Cap, pit i valentia

31 octubre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

L’equip juvenil intentarĂ  trencar aquest dimecres (12.00 hores, Municipal de Sami) el seu sostre de les ultimes temporades classificant-se per una final de Copa que no disputa el quadre lluisser des que va quedar campiĂł en la temporada 2011/2012. És el segon intent consecutiu que afronten els blaus, perĂČ Ă©s el primer cop que parteixen amb un mĂ­nim avantatge en el marcador (2-1 a Ses Canaletes), que intentaran mantenir o ampliar davant un rival de similar pelatge: futbol descarat, que tampoc especula amb la pilota i que sempre va a la recerca de la porteria rival.

Com fa uns dies a Sant LluĂ­s, s’espera un duel obert, que probablement es decidirĂ  en les Ă rees. En aquest cas, els de Moyano parteixen amb avantatge, ja que compten amb una aguerrida i segura defensa i un atac que de vegades Ă©s demolidor. No obstant aixĂČ, l’equip lluisser haurĂ  de millorar en les tasques de contenciĂł, ja que els ciutadellencs es van aprofitar d’un error com una casa de la saga blavosa per avançar-se al marcador i per deixar mĂ©s oberta l’eliminatĂČria.

Tot i que el Dosa CF es mostra inexpugnable davant la seva animosa aficiĂł, dues victĂČries en dos partits de Copa, el CCE Sant LluĂ­s es presenta a aquest compromĂ­s amb la seguretat i la confiança que li atorguen les dues victĂČries seguides que va obtenir a domicili en els seus Ășltims desplaçament : Rtvo. Boscos (1-5) i UD Mahon (0-2).

Ciutadellencs i lluissers volen fer histĂČria, perĂČ, el control de l’ansietat i saber jugar amb el resultat pot ser fonamental per a arribar a una final, que es disputarĂ  el proper dissabte 4 de novembre a camp encara per decidir.

 

CCE SANT LLUIS

Comentarios cerrados