Sports de ca Nostra

Copa Regional Eivissa ; La clasificacio per a semifinals en un puny

La Copa Regional “està que arde”, la derrota del primer equip a Sant Bartomeu (1-0) unida a la victòria del CF Sporting de Mahón davant la UE Sami (3-0) deixa la classifiació per a semifinals en un puny. Quatre equip separats per només dos punts i un cinquè, el Penya Ciutadella, que ha de descansar aquest proper cap de setmana i que compta amb només quatre punts de distància amb el CE Ferreries, sisè en l’actualitat amb nou punts i un calendari, a priori , de cara.

Van merèixer mes els pupils de Elias Noval en la seva visita a Ferreries, però, l’encert de cara a gol li va ser esquiu i es va tornar de buit davant un rival de renom i que va de menys a més en la competició. Els nostres van treure un equip molt ofensiu, donant senyals que no anaven a ser especuladors amb el fet que l’empat era un resultat “bo” davant un rival que va tenir els seus moments però es va trobar a la mercè dels nostres en els instants finals.

Tots dos equips van començar el partit volent ser amos del esfèric trobant en la velocitat de Carles Febrer i Pepo, per part local, i d’Oscar i Alberto, per part visitant, en les seves millors armes d’atac. La primera ocasió clara va ser per als locals, una falta escorada a la dreta botada per Berto Vaquero impacta en l’escaire de la meta de Noel, va ser el primer ensurt per als lluissers.

A l’equador del primer temps els nostres van igualar a pals amb els blaugranes, un fort xut d’Oscar recorria el mateix camí que el de Berto Vaquero, directe a l’escaire de la meta de Flores, un ensurt a un en el còmput general. La força física dels locals unida a la qualitat de Berto i Carlos Febrer cap a que els locals van ser menjant terreny als nostres quan el cronòmetre s’acostava al 45. Un magnific llançament de falta en jugada d’estratègia va ser l’última ocasió clara per als de Sant Bartomeu abans del gol, la rematada d’Esteban acaba al pal esquerre de la meta de Noel, avís a navegants.

Amb el primer temps complert, un servei de córner botat per Pepo des del costat dret, trobar al segon pal el cap d’Esteban que va enviar la pilota al fons de la xarxa lluissera, mal moment per encaixar (1-0).

La reanudacioó va portar amb si a un CCE molt millor, tant en defensa com en atac, anava ficant a poc a poc al seu rival en el seu propi camp, els locals jugaven amb l’avantatge i sortien a la contra amb mala intenció. En el 70, una pilota caçada a l’espai per Zurbano acaba de nou en el pal dret de la meta de Flores, l’esferic no volia entrar. Al 79 es va produir l’acció polèmica del partit, una jugada individual de Bili acaba amb passada de la mort on va trobar la cama d’un rival i el esfèric va tornar a lluisser, el col·legiat, a instàncies del seu assistent, decreta fora de joc, va poder ser l’empat.

Elias Noval ja havia mogut la seva banqueta per seguir mantenint la intensitat dels seus i els canvis sorgien efecte, els locals es trobaven assetjats pels de Ses Canaletes, una xilena de Berto Vaquero a la contra va poder ser el 2-0, Noel aturar sense problemes. Amb el CCE bolcat tot podia passar, però, no passa res, el marcador no es va moure i els lluissers van sofrir una derrota (1-0) que deixa tot en l’aire.

El proper cap de setmana, partit clau a Ses Canaletes, la visita del CF Sporting de Mahón, rival directe dels nostres, pot sentenciar, per bé o per malament la classificació de tots dos, o deixar-lo en res en funció de resultats, aquesta Copa Regional esta sent imprevisible i igualada.

Los comentarios están cerrados.