Sports de ca Nostra

Primer round de les semifinals juvenils – CCE Sant Lluís

Les semifinals de la Copa Juvenil 2017/20178 es disputen a partir d’aquest proper cap de setmana. El CCE Sant Lluís de Jose Angel Moyano rep a Ses Canaletes al Dosa CF de Francisco Guerrero, primer classificat del grup B aquest proper dissabte a les 20:00 hores. Lluissers i ciutadellencs s’enfrontaran per primer cop aquest any a la Copa i els blaus arriben amb ganes, després d’aconseguir per segon any consecutiu l’accés a la penúltima ronda del torneig del KO. La temporada passada, l’equip entrenat llavors per Elias Noval, queda eliminat davant l’At. Villacarlos B a les portes de la gran final.

El partit d’anada arriba amb els nostres en bona dinàmica, després de les tres victòries consecutives davant Rtvo. Boscos, CE Alaior i UD Mahón B. Per al primer round de l’eliminatòria tot sembla indicar que el tècnic basc podrà comptar amb jugadors importants que van causar baixa l’última jornada, Benja per lesió i Adria Torres per sanció. El realitzar un primer encontre seriós i intel·ligent pot ser clau per al partit de tornada que es juguarà el proper dimecres 1 de novembre a les 12:00 hores al Camp Municipal del Sami a Ciutadella.

L’altra semifinal és la que enfronta al CD Menorca B contra el CE Ferreries B, on el vencedor s’enfrontarà el proper 5 de Novembre al vencedor de l’eliminatòria que juguen els lluissers.

Los comentarios están cerrados.