Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

 

Estos son las cronicas de los partidos disputados por los equipos del club

 

INFANTIL FEM. B : MILLORA DEL CVS NÀUTICA SÓLLER TOT I LA DERROTA

INFANTIL FEM. B : MILLORA DEL CVS NÀUTICA SÓLLER TOT I LA DERROTA

Posted: 25 Oct 2017 04:27 AM PDT

SV SON FERRER A 3-1 CVS NÀUTICA SÓLLER (25-27/25-14/25-11/25-16)
Les nostres infantils B del CVS Nàutica Sóller disputaren el passat divendres 20 d’octubre el seu primer partit com a visitants i es van fer amb el primer set de la temporada. Bon partit a pesar del resultat final. El primer set va començar amb clar domini de les nostres menudes, que amb un bon seguit de serveis van escapar-se al marcador de 7 punts.

Es va arribar al final del set amb una avantatge de 5 punts (19 a 24) que es veren reduïts fins a l’empat a 24 degut als nervis que van fer fallar el que fins a aquell moment no ho havia fet (la recepció i els frees); i fins i tot les de Son Ferrer van disposar de dues bolles per tancar el set al seu favor. Un temps mort per rebaixar els nervis va servir per, finalment, emportar-se el set 25 a 27. El ritme de joc que es va tenir al primer set va davallar als altres 3, cosa que es van aprofitar les de Son Ferrer. Tot i això, hi va haver moments de molt bon joc que no es veuen reflectits al marcador final de cada set. Molta pilota tocada en bloqueig, bones defenses i milloria en recepció estan essent una constant, però encara queda molt per fer. Feina, feina i més feina!!!!.

Aquest divendres 27 d’octubre el CVS Nàutica Sóller rep a l’AD Alaró A, en el que segur serà un partit disputat. A les 18:00 a Son Angelats.

SÉNIOR MASC. A : EL CVS PIZZERIA LA CUARTETA SÓLLER DOBLEGA A UN GRAN EIVISSA I SEGUEIX SENSE CONÉIXER LA DERROTA

Posted: 25 Oct 2017 02:58 AM PDT

CVS PIZZERIA LA CUARTETA SÓLLER 3-0 CV EIVISSA (27-25/25-23/25-16)

Partidàs de volei a Son Angelats entre dos dels candidats al títol que deixà espectacle i finals de set taquicàrdics que caigueren del costat local.

Els nostres sumen la seva cuarta victòria consequtiva i comanden la classificació.

Josep Rabassa resumia el que havien viscut a la pista pocs instants després d’acabar el partit.

Los comentarios están cerrados.