Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

Cronicas de los partidos disputados este fin de semana por los equipos del club
.
.

INFANTIL FEM. C : SEGUEIX L’EVOLUCIÓ DEL CVS TRANSARBONA SÓLLER

Posted: 23 Oct 2017 05:19 AM PDT

CVS Transarbona Sóller 0-3 Sant Josep OBrer B (7-25/11-25/7-25)
Derrota del CVS Transarbona Sóller per 3-0 enfront del Sant Josep B, en un partit amb els dos primers sets fluixos per les solleriques i un tercer on es va començar a veure el joc que són capaços de fer les nostres jugadores.

A poc a poc es va anar agafant confiança i es començà a perdre la por escènica que sofreixen tots els principiants a qualsevol competició. Petites millores tècniques i d’actitut, molta més defensa i confiança cap a l’atac defineixen el tercer set.

Passa a passa s’anirà evolucionant en la formació de l’equip. El divendres vinent ens desplacem al Pont D’inca per enfrentar-mos a la Salle del Pont D’inca, segur que un altre rival dur com gaire bé tots els de la categoria.
Pel CVS Transarbona Sóller jugaren, capitana Laura Martínez, Chantal Barceló, Paula Carrió, Aina Bisbal, Aina Navarro, Magdalena Ferragut, Blanca Capo,Lili Vidal,Nicol Limpias,Celia Fernández, Carme Aloy i Marta Arbona.

INFANTIL MASC. A : BON PARTIT DEL CVS AQUALIA SÓLLER DAVANT UN CV PÒRTOL SUPERIOR

Posted: 23 Oct 2017 03:47 AM PDT

CVS Aqualia Sóller 0-3 CV Pòrtol (12-25/20-25/17-25)
Segon partit de lliga de l’equip infantil masculí A, CVS Aqualia Sóller, que va rebre un potent Pórtol, on l’esforç en defensa, tant de primera línea com al darrera havia d’aturar el fort atac de l’equip visitant.

El primer set va començar amb molts nervis a l’equip del CVS Aqualia Sóller que no va aconseguir rebre correctament, dificultant l’atac dels de Sóller per finalitzar amb un parcial de 12 – 25. A mida que el partit avançava, la recepció de  l’equip local funcionava molt millor, podent mantenir l’igualtat en el marcador fins als moments finals del segon set, per finalitzar amb un parcial de 20 -25. En el tercer set, el CVS Aqualia Sóller va demostrar molta més confiança en les seves accions, mostrant un joc més ordenat en el camp, que va facilitar jugades espectaculars d’intercanvi tant en defensa com en atac per acabar amb un parcial de 17 a 25.
El resultat de 0-3, no mostra el bon joc dels de Sóller i la maduresa amb la qual van afrontar aquest partit.
La propera setmana els nostres es desplaçaran alo Col-legi Blanquerna per enfrontar-se a l’altre infantil del CV Pòrtol. Serà el dissabte dematí a les 10:00 h. Molta sort!.

INFANTIL MASC. B : LA MANCA DE CONCENTRACIÓ DIFICULTA EL JOC DEL CVS BAR BINI SÓLLER

Posted: 23 Oct 2017 02:41 AM PDT

CVS Bar Bini Sóller 0-3 CV Pòrtol (5-25/8-25/13-25)

La manca de concentració es va traduïr en un partit amb poc ritme i poques coses a destacar per part dels nostres que veren passar els parcials sense capacitat de resposta. Els visitants s’endugueren la victòria fàcilment i sense gairebé oposició.
La propera setmana els sollerics visitaran el Sant Josep Obrer esperant gaudir d’un bon partit. Anims!!..

Los comentarios están cerrados.