CCE Sant Lluis ; Billet a semifinals des de San Carlos

23 octubre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Ho van aconseguir ia mĂ©s ho van fer amb victĂČria. L’equip juvenil de Jose Angel Moyano aconseguir amb el seu triomf a San Carlos una de les quatre places per disputar les semifinals de la Copa juvenil insular, a mĂ©s ho van fer desprĂ©s d’imposar-se de manera justa i merescuda (0-2) a la UD Mahon B, el seu rival en aquest Ășltim partit de fase regular i l’Ășnic equip que lluitava amb els nostres per la ultima plaça del grup A. Sabian els lluissers que amb l’empat en tenien prou per aconseguir fer-se amb el segon lloc del seu grup, perĂČ els pupils del tĂšcnic basc no volien jugar amb foc i van fer un partit de molt alt nivell.

Amb els nervis aflorant en els primers 30 minuts, els dos equips estaven més pendents de no rebre dany del seu oponent abans que fer-ne, amb molta seguretat tant defensiva com ofensiva, els visitants es van anar fent amos del centre del camp amb el treball de Pablo i Raul que des del prinicipi van imprimir el ritme que necessitava el seu equip i es van mostrar disciplinats en defensa.

Els de Kike Romero nomĂ©s portaven una mica de perill amb les acciĂł de caracter individual de dos dels seus millors homes en la trobada del dissabte, Abreu i Santi Aguilar. Les dues bandes unionistes encaraven i en ocasions desbordaven als seus defensors perĂČ sense arribar a concretar alguna acciĂł clara que fes treballar el meta lluisser Llorenç. Els de Moyano van poder posar-se per davant amb un mĂ  a mĂ  de Pepe Jorda desprĂ©s de desfer-se del seu oponent que va sortir fora per poc, va ser la millor ocasiĂł dels dos equips abans del descans.

La tornada de vestidors va portar amb si una mica mĂ©s de ritme en el partit perĂČ de nou els nostres van ser pacients, possessiĂł de pilota sense cometre errors no forçats i treball i mes treball tant en atac com en defensa. Al minut 56 va arribar la clara expulsiĂł del local Alex Garcia que deixa als seus amb un menys desprĂ©s de derribar clarament a Joan Olives quan encarava sol portal rival. El domini visitant va ser encara mĂ©s evident encara que el partit seguia en taules i en qualsevol moment podia desequilibrar-se per alguna acciĂł individual local o en una situaciĂł d’estratĂšgia.

Amb menys de vint minuts per arribar al final del partit va arribar el primer cop dels de Moyano. Coloma aprofitava una combinaciĂł en zona de finalitzaciĂł per batre Pere posant el 0-1 amb el cronĂČmetre marcant el minut 72, gran part de la feina feta. Els de Ses Canaletes no van permetre desprĂ©s del gol que els de Kike Romero fossin cap endavant a l’heroica, el tant de Joan Olives al 75 posava mĂ©s distĂ ncia entre tots dos i deixava als lluissers a la rampa de sortida cap a semifinals.

Amb els dos gols de diferĂšncia, el tĂšcnic basc va començar a moure la seva banqueta per evitar baixar la intensitat o poder patir algun contratemps en forma d’expulsiĂł o lesiĂł que li condicionĂ©s la segĂŒent ronda de Copa. Les substitucions van donar el mateix nivell que els substituĂŻts i van gaudir dels Ășltims minuts de la fase regular de Copa, la segĂŒent parada Ă©s a les semifinals.

El Dosa CF serĂ  el rival dels de Moyano a la ronda que dĂłna accĂ©s a la gran final. El CCE tindrĂ  el factor camp en contra per la qual cosa el partit d’anada es disputarĂ , en dia i hora per confirmar, aquest proper cap de setmana a Ses Canaletes, deixant el partit de tornada a Ciutadella per al dimecres 1 de novembre.