Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluis ; Billet a semifinals des de San Carlos

Ho van aconseguir ia més ho van fer amb victòria. L’equip juvenil de Jose Angel Moyano aconseguir amb el seu triomf a San Carlos una de les quatre places per disputar les semifinals de la Copa juvenil insular, a més ho van fer després d’imposar-se de manera justa i merescuda (0-2) a la UD Mahon B, el seu rival en aquest últim partit de fase regular i l’únic equip que lluitava amb els nostres per la ultima plaça del grup A. Sabian els lluissers que amb l’empat en tenien prou per aconseguir fer-se amb el segon lloc del seu grup, però els pupils del tècnic basc no volien jugar amb foc i van fer un partit de molt alt nivell.

Amb els nervis aflorant en els primers 30 minuts, els dos equips estaven més pendents de no rebre dany del seu oponent abans que fer-ne, amb molta seguretat tant defensiva com ofensiva, els visitants es van anar fent amos del centre del camp amb el treball de Pablo i Raul que des del prinicipi van imprimir el ritme que necessitava el seu equip i es van mostrar disciplinats en defensa.

Els de Kike Romero només portaven una mica de perill amb les acció de caracter individual de dos dels seus millors homes en la trobada del dissabte, Abreu i Santi Aguilar. Les dues bandes unionistes encaraven i en ocasions desbordaven als seus defensors però sense arribar a concretar alguna acció clara que fes treballar el meta lluisser Llorenç. Els de Moyano van poder posar-se per davant amb un mà a mà de Pepe Jorda després de desfer-se del seu oponent que va sortir fora per poc, va ser la millor ocasió dels dos equips abans del descans.

La tornada de vestidors va portar amb si una mica més de ritme en el partit però de nou els nostres van ser pacients, possessió de pilota sense cometre errors no forçats i treball i mes treball tant en atac com en defensa. Al minut 56 va arribar la clara expulsió del local Alex Garcia que deixa als seus amb un menys després de derribar clarament a Joan Olives quan encarava sol portal rival. El domini visitant va ser encara més evident encara que el partit seguia en taules i en qualsevol moment podia desequilibrar-se per alguna acció individual local o en una situació d’estratègia.

Amb menys de vint minuts per arribar al final del partit va arribar el primer cop dels de Moyano. Coloma aprofitava una combinació en zona de finalització per batre Pere posant el 0-1 amb el cronòmetre marcant el minut 72, gran part de la feina feta. Els de Ses Canaletes no van permetre després del gol que els de Kike Romero fossin cap endavant a l’heroica, el tant de Joan Olives al 75 posava més distància entre tots dos i deixava als lluissers a la rampa de sortida cap a semifinals.

Amb els dos gols de diferència, el tècnic basc va començar a moure la seva banqueta per evitar baixar la intensitat o poder patir algun contratemps en forma d’expulsió o lesió que li condicionés la següent ronda de Copa. Les substitucions van donar el mateix nivell que els substituïts i van gaudir dels últims minuts de la fase regular de Copa, la següent parada és a les semifinals.

El Dosa CF serà el rival dels de Moyano a la ronda que dóna accés a la gran final. El CCE tindrà el factor camp en contra per la qual cosa el partit d’anada es disputarà, en dia i hora per confirmar, aquest proper cap de setmana a Ses Canaletes, deixant el partit de tornada a Ciutadella per al dimecres 1 de novembre.

Premsa CCE Santlluis

Los comentarios están cerrados.