Sports de ca Nostra

Festa multitudinària de l’Atl. Balears

Miquel Bestard va assistir a la culminació dels actes del 75 Aniversari del Club, en un sopar multitudinari on les institucions mallorquines i els seguidors més fidels brindaren pel futur. El president de la FFIB va rebre una distinció de mans del principal accionista, Ingo Volkmann.

La comissió organitzadora presidida per Antoni Salas va retre homenatge a diferents persones que simbolitzen la història de l’Atl. Balears:
Se varen entregar tres ‘Ferrerets d’Or’, la màxima distinció del club. Un a Pilar Forteza, filla d’Antonio Forteza, fundador del C.D. Atlètic i un altre a Marilena Serra, filla de Pere Serra Caldera, primer president de l’Atlètic Balears. Convé recordar que el club se va refundar fa ara 75 anys i va sorgir de la unió de l’Atlètic i el Balears. També ha estat molt sentida l’ovació a Rafel Fita, autor de l’últim gol al camp de Son Canals i també del primer gol que va veure l’Estadi Balears l’any 60.

VIDEO SORPRESA

Un altre dels moments emotius de la nit va ser quan se va projectar un vídeo ‘sorpresa’ a Ingo Volckmann on molts protagonistes i que componen la gran família del ATB li van agrair el treball dut a terme al club. El màxim accionista i president del club compta amb el estima de la massa social del club. El propietari va tornar a manifestar la seva intenció de lluitar per l’ascens a Segona A i que aquest és el gran objectiu de la institució, de la mateixa manera que tornar a l’Estadi Balear.

FFIB

Los comentarios están cerrados.