Sports de ca Nostra

Noticias Fin de Semana del C.V.Soller

Cronica de los diferentes partidos disputados por los equipos del club este pasado fin de semana

Primer partit de lliga jugat a Muro. Els jugadors del CVS van començar la lliga amb moltes ganes i imprimint el seu joc, el Muro per la seva part va estar ben posicionat en defensa però la falta d’atac va afavorir el joc constant de lliure per part dels CVS que, tot i tenir moltes oportunitats de guanyar el punt, van cometre molts errors no forçats com els 14 del primer set finalitzant el primer parcial amb un 23-25.

En el segon set els errors de servei i atac, no forçats, continuaven en el CV Sóller per arribar al final del segon set amb un parcial de 20-25. La dinàmica del tercer set va canviar sense cometre tants errors per arribar a la final del tercer set amb un parcial de 13-25.

La lectura és molt positiva, els nervis de començament de la lliga, la precipitació per acabar el punt, però amb una millora ascendent al llarg del partit. Enhorabona!!!.
Proper partit divednres que ve a Son Angelats a les 18:00 h davant el CV Pòrtol.

JUVENIL F. : VICTÒRIA DEL CVS XC PROPERTIES SÓLLER A ESPORLES

Posted: 17 Oct 2017 02:01 AM PDT

ESPORLES VC A 0-3 CVS PROPERTIES SOLLER amb parcials 11-25, 10-25, 16-25
Aquest passat dissabte horabaixa les nostres juvenils femenines visitaren a l’Esporles i aconseguiren apuntar-se la segona victòria consecutiva a la lliga regular, guanyant amb claretat per 0-3.

El partit va ser dominat de principi a fi per les nostres nines, en un partit molt seriós de les solleriques davant un conjunt local amb molt bona predisposició defensiva que complicava els atacs de les nostres. Les solleriques varen fer bons serveis que complicaven les coses a la recepció local i obligaven a passar molts de freeballs que les solleriques aprofitaven amb bons atacs.

Gran victòria de les nostres juvenils que tornaran a jugar el pròxim divendres a Son Angelats a partir de les 20 h davant el Muro, esperant que segueixi la bona ratxa.

CADET F. A : CONTUNDENT VICTÒRIA DEL CVS CONST. M. MORELL SÓLLER

Posted: 17 Oct 2017 01:56 AM PDT

CVS CONST. M. MORELL SÓLLER 3-0 CV PORTOL amb parcials de 25-5 / 25-3 / 25-12
Pel CVS CONST. M. MORELL SÓLLER jugaren, Marta Riutort, Aina Zamrik, Ines Tugores, Mar Crespi, Laura Weingart, Silvia Mairata, Laura Manrique, Malen Sebastian, Claudia Coll i Esther Coll.
 Les nostres cadets de CVS CONST M MORELL SOLLER aconseguiren la primera victòria per un clar 3-0 en el primer partit de lliga, davant l’equip del Pòrtol.

El partit no va tenir molta història, ja que des del començament es va veure la diferència tècnica i tàctica, entre un equip i l’altre. Les solleriques molt ben posicionades damunt la pista, sense relaxar-se en cap moment, jugant un partit amb molta intensitat que va provocar la diferència en el marcador.

L’entrenador local va donar minuts a totes les seves jugadores i aquestes demostraren estar a un bon nivell de joc. El pròxim dissabte les nostres nines jugaran al pavelló de Son Angelats, el partit es jugarà les 12h davant un bon conjunt com és el Manacor.

Los comentarios están cerrados.