Sports de ca Nostra

Son Gotleu celebra dijous una diada multiesportiva que inclou una cursa pel barri

cartel_MillaCiutatdePalma-5kmSonGotleu2017Aquesta és una iniciativa del Centre Municipal de Serveis Socials Gregal amb l’objectiu de promoure els hàbits saludables i la cohesió social

 

Mercè Borràs: “Amb jornades com aquesta volem posar en valor el treball comunitari que es fa a Son Gotleu”

 

Palma, 09 d’octubre.-Aquest dijous dia 12 d’octubre a partir de les 10:00 hores el barri de Son Gotleu acollirà jornada multiesportiva i una cursa de cinc quilòmetres organitzada per l’àrea de Benestar i Drets Socials juntament amb les entitats esportives “Sporting Club Son Gotleu” i el Club d’Atletisme Amistat, amb la col·laboració de l’Institut Municipal de l’Esport.

 

La jornada multiesportiva començarà a les 10:00 hores al Col·legi Públic Es Pont on s’instal·larà una pista esportiva per a infants. A partir de les 10.00 hores començaran les curses infantils, seguides de les curses de diferents categories junior, cadet i absolutes masculí i femení.

 

Aquesta iniciativa ha estat promoguda pel Centre Municipal de Serveis Socials Gregal que s’estrenà fa més d’un any i mig i  que pertany a l’àrea de Benestar i Drets Socials. La jornada, coorganitzada de la mà d’altres serveis i entitats de Son Gotleu té per objectiu promoure estils de vida saludable i ajudar a difondre una imatge positiva del barri. Així, es pretén visibilitzar accions que aporten salut al barri, i conscienciar a les famílies la importància dels hàbits saludables com la pràctica d’esport i de  l’alimentació saludable. La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, convida a tothom a participar i inscriure’s. “Amb jornades com aquesta posam em valor el treball comunitari que s’està fent al barri de Son Gotleu des del Centre Municipal de Serveis Socials Gregal”

Està previst que a l’activitat hi participin unes 300 persones. Les inscripcions es poden fer a www.elitechip.net o al circuit els mateix dia fins a 30 minuts abans de la competició amb un cost de 5 €. Les incripcions a la jornada multiesportiva  i les curses infantils són gratuïtes. A més, els adults empadronats a Son Gotleu es poden inscriure gratuïtament al centre Municipal de Serveis Socials de Gregal.

 

A més a www.elitechip.net es poden fer aportacions econòmiques (inscripcions com a fila zero) que es destinaran a projectes comunitaris que duen a terme entitats de l’àmbit social al barri.

 

Han col·laborat en l’organització d’aquesta diada l’Institut Municipal de l’Esport, el Club Esportiu Sant Josep, l’Obra Social La Caixa, Fisio Planet, Melicotó, Ajuda en Acció, CCC Multideporte La Milagrosa, Selebreisons i  la Conselleria de Salut del Govern.

 

Programa de la jornada:

10:00 10ª Jornada Multiesportiva per la Integració [Col·legi Públic Es Pont]. Nins/Nines dels col·legis del barri: La Milagrosa-Gabriel Vallseca-Corpus Christi-Joan Capó-Es Pont-Mater-Sant Josep Obrer
10:30 Milla Ciutat de Palma 2017 (1609m)
10:40 Milla Ciutat de Palma 2017 (1609m)
10:50 Milla Ciutat de Palma 2017 (1609m)
11:00 Milla Ciutat de Palma 2017 (1609m)
11:15 400m Cursa Joves  
11:30 400m Cursa Nins
11:45 400m Cursa Petits  
12:00 5km Son Gotleu 2017
12:45 Lliurament de premis

Los comentarios están cerrados.