Sports de ca Nostra

La Fundación ASPAS estrena el programa “17 il·lusions, 17 partits”

aspasYaenorV2_2xEste sábado en el primer partido de la temporada LEB ORO, el IBEROSTAR Palma estrena la iniciativa “17 il·lusions, 17 partits” con la colaboración de la Obra Social La Caixa. Con esta iniciativa en cada partido que el IBEROSTAR Palma juegue en el Palau d’Esports de Son Moix visitará al equipo una asociación sin ánimo de lucro con fines sociales, con el fin de promocionar su acción social y solidaria dentro de la sociedad. La Fundación ASPAS (Fundación de Padres de Personas con Discapacidad Auditiva) será la encargada de estrenar el programa y nos visitará en esta primera jornada liguera. Se trata de una entidad con una trayectoria de 40 años que tiene como objetivo la defensa de los derechos y la mejora de la calidad de vida de personas con discapacidad auditiva y de sus familias. En este e-mail adjuntamos una presentación completa de la función de la Fundación ASPAS.
Más información 618360370 (Jordi RIera) Departamento de comunicación IBEROSTAR Palma

FUNDACIÓ ASPAS
La Fundació de Pares de Persones amb Discapacitat Auditiva (Fundació ASPAS) és una organització sense ànim de lucre. ASPAS té una trajectòria de 40 anys, primer com a associació constituïda el 6 de juny de 1977 i transformada en Fundació des del 24 de febrer de 2017.
A dia d’avui, el principal objectiu d’ASPAS és la defensa dels drets i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat auditiva i de les seves famílies, i amb actuacions sempre orientades pels principis de normalització i integració social.

Compromís: Missió, visió i valors

Serveis i punts d’atenció:
Els serveis que presta ASPAS a les persones amb discapacitat i/o a les seves famílies són els següents:
1) USSE (Unitat Sociosanitària educativa):
MISSIÓ
Defensar, reivindicar i garantir els drets i interessos de les persones amb discapacitat auditiva i les seves famílies.
VISIÓ
Ser l’entitat referent en l’atenció integral a les persones amb discapacitat auditiva i les seves famílies, reconeguda pel compromís amb els seus principis i valors i per la qualitat dels serveis que presta.
VALORS
– La democràcia interna – La transparència en la seva actuació – Professionalitat – Autonomia – Inclusió plena de la persona con discapacitat auditiva – Igualtat d’oportunitats – L’oralisme com a canal prioritari de comunicació sense prejudici d’altres sistemes de comunicació alternatius o complementaris. – Participació i compromís de les parts implicades
• Servei de Logopèdia en Centros de ASPAS • Servei de Logopèdia en Centros Educatius • Servei de Suport a l’Aprenentatge • Servei de Formació • Servei d’ Atenció a Famílies • Servei de Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca

2) USL (Unitat d’Inserció Sociolaboral) • Servei d’Orientació i Inserció Sociolaboral • Servei d’Atenció social • Servei d’Atenció Psicològica

Pel que fa als punts d’Atenció, Fundació APSAS presta servei a tota l’illa de Mallorca i disposa de tres seus, una a Palma situada al carrer Ramon Nadal nº 4, una a Manacor a Ronda del Port nº 64 local 1 i una a Inca al carrer Doctor Fleming nº 37, per tal de descentralitzar i apropar els serveis que ofereix a les famílies i a les persones amb discapacitat auditiva.

Per ampliar la informació i conèixer una mica millor la nostra entitat, podeu consultar la nostra web www.aspasmallorca.com

Los comentarios están cerrados.