Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells, ja tenim la loteria de Nadal. Na Mariona és la protagonista.

Imatge loteria Nadal 2017LOTERIA DE NADAL DEDICADA A MARIONA CALDENTEY

escut PB Els Tamarells
 Mariona Caldentey Oliver, actual jugadora del FC Barcelona, va néixer a Felanitx fa 21 anys, de ben petita va jugar a futbol-sala a Felanitx i a Manacor. En el 2012 va fitxar per l’UE Collera, jugant en la Primera Divisió Femenina. En el 2014 va signar pel FC Barcelona, en la primera temporada amb el Barça guanyava la Lliga i la Copa Catalunya, en la següent la Copa Catalunya, el subcampionat de Lliga i Copa i arribaren a quarts de final de la Copa d’Europa. En la temporada passada amb el FC Barcelona obtenia el títol de campiones de Copa de la Reina, subcampiones de Lliga, campiones de la Copa Catalunya i arribaven per primera vegada en la història a les semifinals de la UEFA Women Champions League.
  Amb la selecció espanyola na Mariona va jugar el Mundial sub-20, anotant el que fou escollit millor gol del campionat. Aquest any va debutar amb la selecció espanyola absoluta guanyant el Torneig de l’Algarve a Portugal, i va disputar el Campionat d’Europa arribant fins a vuitens de final.
  Des del mes de maig és la Sòcia d’Honor nº 1100 de la PB Els Tamarells, i la nostra penya ha decidit dedicar-li la imatge de la loteria de Nadal 2017 amb el número 44.218
  Si en voleu podeu trobar ja participacions de 2 euros en molts establiments de la comarca, demanant als nostres directius, o si voleu fer una comanda superior a 20 euros podeu enviar un correu a pbelstamarells@gmail.com

Los comentarios están cerrados.