Sports de ca Nostra

Els palmesans es mouen per l’esport i la salut a la Fit Salut Palma

grup de manteniment IMELa Cursa Quilòmetres Solidaris contra la Fibrosi Quística ha obert la segona jornada de la Fit Salut Palma

ALBUN IMAGENES

 

Palma, 24 de setembre de 2017. –La cursa Quilòmetres Solidaris contra la Fibrosi Quística, organitzada per la Fundació Respiralia i l’Associació Balear de Fibrosi Quística, ha donat avui el tret de sortida a la jornada de Fit-Salut Palma a la zona de l’Escullera. La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha encapçalat la sortida de la prova, que ha comptat amb una participació de unes 500 persones.

 

La programació d’aquest matí de Fit Salut Palma ha tancat amb un alt nivell de participació en les activitats ofertes a les 5 zones del parc de la Mar. Els cinc escenaris han acollit diferents classes dirigides com zumba, cycling, balls infantils, pilates, gimnàstiques de manteniment o body combat; a més de les activitats als diferents indrets i envelats del parc de entitats i federacions esportives, vòlei, arts marcials, crossfit, entrenaments funcionals, etc.

cycling Sortida Respiralia

Els infants han gaudit de les activitats esportives, de tallers i  de les diferents atraccions gratuïtes instal·lades al parc de la Mar per a aquesta ocasió. També han pogut conèixer les activitats aquàtiques del llac: vela, pàdel surf i piragüisme. Aquest horabaixa la fira obrirà les seves portes a les 16.30 h, i si el vent ho permet, comptarem amb el vol captiu de globus aerostàtic a la zona 5,  de 19 a 20 h.

L’AECC participa avui a diferents activitats amb motiu del Dia Mundial de la Investigació del Càncer, per a promoure la seva campanya de conscienciació “Mou-te per la investigació”, a la qual s’ha suma’t el grup de gimnàstica de manteniment de l’IME aquest matí.

Cal recordar que tota la proposta d’activitats que integra el programa de FIT-Salut Palma 2017 és possible gràcies a la participació i el suport de totes les entitats patrocinadores, col·laboradors, centres de fitnes, empreses del sector de la salut, associacions, clubs, federacions, voluntariat esportiu de Palma i treballadors que participen aquest cap de setmana a la fira.

 

 

 

 

Los comentarios están cerrados.