Els palmesans es mouen per l’esport i la salut a la Fit Salut Palma

25 septiembre 2017 | Por lorenzo | Categoria:

grup de manteniment IMELa Cursa QuilĂČmetres Solidaris contra la Fibrosi QuĂ­stica ha obert la segona jornada de la Fit Salut Palma

ALBUN IMAGENES

 

Palma, 24 de setembre de 2017. –La cursa QuilĂČmetres Solidaris contra la Fibrosi QuĂ­stica, organitzada per la FundaciĂł Respiralia i l’AssociaciĂł Balear de Fibrosi QuĂ­stica, ha donat avui el tret de sortida a la jornada de Fit-Salut Palma a la zona de l’Escullera. La tinenta de batle d’EducaciĂł i Esports, Susanna Moll, ha encapçalat la sortida de la prova, que ha comptat amb una participaciĂł de unes 500 persones.

 

La programaciĂł d’aquest matĂ­ de Fit Salut Palma ha tancat amb un alt nivell de participaciĂł en les activitats ofertes a les 5 zones del parc de la Mar. Els cinc escenaris han acollit diferents classes dirigides com zumba, cycling, balls infantils, pilates, gimnĂ stiques de manteniment o body combat; a mĂ©s de les activitats als diferents indrets i envelats del parc de entitats i federacions esportives, vĂČlei, arts marcials, crossfit, entrenaments funcionals, etc.

cycling Sortida Respiralia

Els infants han gaudit de les activitats esportives, de tallers i  de les diferents atraccions gratuĂŻtes instal·lades al parc de la Mar per a aquesta ocasiĂł. TambĂ© han pogut conĂšixer les activitats aquĂ tiques del llac: vela, pĂ del surf i piragĂŒisme. Aquest horabaixa la fira obrirĂ  les seves portes a les 16.30 h, i si el vent ho permet, comptarem amb el vol captiu de globus aerostĂ tic a la zona 5,  de 19 a 20 h.

L’AECC participa avui a diferents activitats amb motiu del Dia Mundial de la Investigació del Càncer, per a promoure la seva campanya de conscienciació “Mou-te per la investigació”, a la qual s’ha suma’t el grup de gimnàstica de manteniment de l’IME aquest matí.

Cal recordar que tota la proposta d’activitats que integra el programa de FIT-Salut Palma 2017 Ă©s possible grĂ cies a la participaciĂł i el suport de totes les entitats patrocinadores, col·laboradors, centres de fitnes, empreses del sector de la salut, associacions, clubs, federacions, voluntariat esportiu de Palma i treballadors que participen aquest cap de setmana a la fira.

 

 

 

 

Comentarios cerrados