Sports de ca Nostra

El Parc de la Mar acull la Fit Salut Palma 2017, la Fira del Fitnes, la Salut i l’Esport

Tall de cintaLa Fira preveu una participació de 30.000 persones a les diverses activitats ofertes per les més de 100 entitats i federacions esportives que hi col·laboren

 

És un esdeveniment gratuït i es durà a terme tot el cap de setmana al parc de la Mar de 10.30 a 14.30 i de 16.30 a 20.30 h

 

Palma, 23 de setembre de 2017. – El batle de Palma, Antoni Noguera, i la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, han inaugurat aquest matí la FIT SALUT PALMA 2017, la Fira del Fitnes, la Salut i l’Esport. L’acte ha comptat amb l’assistència del director general d’Esports, Sergio Rodríguez; el comandant general de les Illes Balears, Juan Cifuentes; la directora insular d’Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells; el director gerent d’IB Jove, Joan Ferrà, i representants dels patrocinadors de l’esdeveniment.

 

Després del tall de cinta, les autoritats i representats de les entitats han realitzat una visita a les 5 zones distribuïdes al parc de la Mar, on han arrencat totes les activitats amb un alt nivell de participació al llarg de la jornada. L’esdeveniment espera una assistència de 30.000 participants durant el cap de setmana a l’ampli programa d’activitats, tallers i exposicions que ofereixen les 100 entitats que col·laboren en l’organització durant el seu horari d’obertura, de 10.30 a 14.30 i de 16.30 a 20.30 h.

Inauguració Fit Salut Visita

La FIT-Salut Palma 2017 és un esdeveniment gratuït, adscrit a la Setmana Europea de l’Esport, dirigit a tota a la ciutadania, amb l’objectiu de promoure la salut a través de l’activitat física, apropant l’esport i els hàbits saludables als ciutadans per a aconseguir una millor salut i, per tant, qualitat de vida.

 

90.000m2 d’Esport, Salut i Fitnes

 

La Fira ocupa el parc de la Mar en tota la seva extensió, i de banda a banda del llac. Compta amb una passarel·la flotant de 36 metres, que comunica ambdós costats del parc. A més, es disposa de les següents infraestructures: 5 escenaris per a classes de fitnes amb els millors monitors dels centres de fitnes de Palma, zona d’expositors comercials d’entitats de l’àmbit esportiu i de la salut (medicina de l’esport, gimnasos, nutrició, activitats esportives), activitats en el medi aquàtic com pàdel surf, piragüisme, vela i radiocontrol nàutic; gran envelat d’arts marcials i gimnàstiques suaus, dues zones recreatives infantils, orientades a la promoció del joc i l’exercici físic adequat a cada edat; una zona especialment destinada als joves, en la qual podran practicar bike trial, vòlei i tennis platja, slackline, tallers per a l’aprenentatge de les tècniques de recuperació cardiorespiratòria, tir amb arc, tir olímpic, tir de fona, i més activitats a l’aire lliure com Nordic Walking, entrenaments funcionals, bicicleta, patins, crossfit, tallers de fotografia esportiva per a Instagram, etc.

Per aquest horabaixa l’IME proposa tres activitats extraordinàries: la Marxa solidària Nordic Walking Creu Roja, que tindrà lloc a la zona 4, dissabte de 18 a 20 h, amb dues propostes: una ruta de 750 m i una altra de 4 km on els participants hi poden fer aportacions voluntàries o material escolar, a benefici de Creu Roja. De 20 a 21 h, tindrà lloc el concert de la Banda de Música S’Almudaina, que interpretarà els millors moments musicals de l’esport; a continuació,  40 Mallorca presentarà la Fit Music Live, amb l’actuació del grup mallorquí Fora de Joc.

Demà diumenge de 10 a 13.30 h, tindrà lloc a la zona de l’Escullera la Cursa Quilòmetres Solidaris contra la Fibrosi Quística, organitzada per la Fundació Respiralia i l’Associació Balear de Fibrosi Quística. I si el vent ho permet, comptarem amb el vol captiu de globus aerostàtic a la zona 5,  de 19 a 20 h.

L’AECC també participarà demà a diferents activitats previstes amb motiu del Dia Mundial de la Investigació del Càncer, per a promoure la seva campanya de conscienciació “Mou-te per la investigació”, una iniciativa que incita la població a participar a l’acció “Un bot, una cucavela, una cançó…”.

Tota la proposta d’activitats que integra el programa de FIT-Salut Palma 2017 és possible gràcies a la participació i el suport de totes les entitats patrocinadores, col·laboradors, centres de fitnes, empreses del sector de la salut, associacions, clubs, federacions, voluntariat esportiu de Palma i treballadors que participen aquest cap de setmana a la fira.

 

 

Los comentarios están cerrados.