Sports de ca Nostra

Tret de sortida a la competicio Juvenil del CCE Sant Lluis

Juvenil-2-678x381Torna el futbol juvenil a Sant Lluís, i torna a Ses Canaletes. Aquest diumenge, s’inicia la temporada 2017-2018 de manera oficial. Els de Jose Angel Moyano, que l’any passat van aconseguir ficar-se en les semifinals de Copa i que van caure després davant l’At. Villacarlos, cercaran repetir èxit tot i que amb diferent final.

De cara a la nova temporada, l’equip ha patit poques variacions, les degudes al pas a edat sènior d’uns, i les d’altres jugadors que per estudis, o falta de motivació, abandonen la disciplina del club. Baixes sensibles, de gent important, gent d’últim any però que no resten experiència a l’equip. Sens dubte que aquests quilos d’experiència seran coberts amb la renovació de jugadors importants com el porter Llorenç, els defenses Ivan i Isma i els atacants, Damia, Adri Torres i Raul Previ, tots ells de tercer any i que aportaran de sobra els ‘quilos ‘de qualitat futbolística i il·lusió de la plantilla actual. Menció a part, les incorporacions provinents de l’equip cadet, jugadors que ja van debutar la temporada passada a la categoria i que enguany han de créixer en un any important per a ells.

El partit d’aquest diumenge, a Ses Canaletes a les 12:00, sembla complicat. El CF Sporting de Mahón, un dels galls de la competició, i per això candidat a l’ascens, posarà a prova als nostres en la primera trobada oficial del nou curs. Actual subcampió de Lliga, l’equip de Joan Villalonga vol ser un dels protagonistes de la competició de Copa i Lliga i buscar l’anhelat ascens a Lliga Nacional Juvenil.

Capacitat tècnica, treball i il·lusió seran les armes dels de Jose Angel Moyano de cara a l’inici del curs, al final la competició valorarà la feina feta pels pupils del tècnic basc.

Premsa CCE.Sant LLuis

Los comentarios están cerrados.