Tret de sortida a la competicio Juvenil del CCE Sant Lluis

22 septiembre 2017 | Por lorenzo | Categoria:

Juvenil-2-678x381Torna el futbol juvenil a Sant LluĂ­s, i torna a Ses Canaletes. Aquest diumenge, s’inicia la temporada 2017-2018 de manera oficial. Els de Jose Angel Moyano, que l’any passat van aconseguir ficar-se en les semifinals de Copa i que van caure desprĂ©s davant l’At. Villacarlos, cercaran repetir Ăšxit tot i que amb diferent final.

De cara a la nova temporada, l’equip ha patit poques variacions, les degudes al pas a edat sĂšnior d’uns, i les d’altres jugadors que per estudis, o falta de motivaciĂł, abandonen la disciplina del club. Baixes sensibles, de gent important, gent d’Ășltim any perĂČ que no resten experiĂšncia a l’equip. Sens dubte que aquests quilos d’experiĂšncia seran coberts amb la renovaciĂł de jugadors importants com el porter Llorenç, els defenses Ivan i Isma i els atacants, Damia, Adri Torres i Raul Previ, tots ells de tercer any i que aportaran de sobra els ‘quilos ‘de qualitat futbolĂ­stica i il·lusiĂł de la plantilla actual. MenciĂł a part, les incorporacions provinents de l’equip cadet, jugadors que ja van debutar la temporada passada a la categoria i que enguany han de crĂ©ixer en un any important per a ells.

El partit d’aquest diumenge, a Ses Canaletes a les 12:00, sembla complicat. El CF Sporting de MahĂłn, un dels galls de la competiciĂł, i per aixĂČ candidat a l’ascens, posarĂ  a prova als nostres en la primera trobada oficial del nou curs. Actual subcampiĂł de Lliga, l’equip de Joan Villalonga vol ser un dels protagonistes de la competiciĂł de Copa i Lliga i buscar l’anhelat ascens a Lliga Nacional Juvenil.

Capacitat tĂšcnica, treball i il·lusiĂł seran les armes dels de Jose Angel Moyano de cara a l’inici del curs, al final la competiciĂł valorarĂ  la feina feta pels pupils del tĂšcnic basc.

Premsa CCE.Sant LLuis

Comentarios cerrados