Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells, sopar amb socis, i sorteig de viatges, a Campos.

Sopar-Campos-2-500x296Coincidint amb el partit de Lliga de Campions FC Barcelona – Juventus de Torí celebràrem en el Bar Can Vermell a Campos un sopar per a socis, que vibraren amb el primer triomf de l’equip d’Ernesto Valverde en la present competició europea. Gaudiren d’un bon pamboli i en el descans es varen sortejar els viatges. Entre tots els socis 8 viatges pel partit de Lliga FC Barcelona – UD Las Palmas, i 12 viatges pel partit de Champions FC Barcelona – Olimpiakos. Llavors es feu un sorteig específic entre els socis assistents al sopar, hi participaren 41 socis. El guanyador d’un viatge per a dues persones amb entrada per veure el partit de Lliga FC Barcelona – UD Las Palmas fou:

–      Soci nº 150 Antoni Riera Ginard (Campos)

–      1r suplent , soci nº 262 Llorenç Pons Quetglas (Campos)

–      2n suplent, soci nº 1022 Antoni Aguiló López (Campos)

El proper sopar amb socis tindrà lloc el proper dimecres dia 27 de setembre a Ses Salines, amb motiu del partit de Lliga de Campions Sporting de Lisboa – FC Barcelona.

La Junta Directiva

Los comentarios están cerrados.