Sports de ca Nostra

Baloncesto Ciutat de Palma Motorisa ; L’IBEROSTAR Palma – FC Porto (Dissabte a les 20 hrs)

C_Palma_2017Antoni Noguera: “l’IBEROSTAR Palma és una esperança perquè té un equip que pot aspirar a pujar a l’ACB i l’Ajuntament vol facilitar això, ja que tots junts feim bàsquet”
Avui matí ha tingut lloc al Saló de Plens de Cort la presentació del 49è Trofeu Ciutat de Palma-Motorisa de Bàsquet, que disputaran l’Iberostar Palma i el FC Porto. Aquest encontre es durà a terme aquest dissabte a les 20 h al Palau Municipal d’Esports Son Moix amb la col·laboració de l’Institut Municipal de l’Esport (IME).
L’IBEROSTAR Palma, que juga actualment a la LEB oro, es va classificar per jugar els play-off d’ascens a la lliga ACB la passada temporada. En aquest sentit, el batle de Palma, Antoni Noguera, ha animat al club i ha destacat que “l’Iberostar Palma és una esperança perquè té un equip que pot aspirar a pujar a l’ACB i l’Ajuntament vol facilitar això, perquè tots junts feim bàsquet”.
El president del Club de Bàsquet Iberostar Palma, Guillem Boscana, ha animat a tots els ciutadans a “que venguin a Son Moix i que estiguin amb nosaltres” i ha convidat a l’Ajuntament de Palma a treballar junts per “les bodes d’or” de la propera edició del Ciutat de Palma de Bàsquet.
A l’acte hi han intervingut també el director general d’Esports, Sergio Rodríguez, i el director general de Motorisa, Bernat Bauçà. Hi han assistit també el vicepresident de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Pedro Terrasa; membres de la directiva de l’Iberostar Palma, de la plantilla de jugadors i del seu equip tècnic.
L’Iberostar Palma tanca així una magnífica pretemporada i dóna la benvinguda a la competició oficial de lliga, que començarà el proper dia 30 a Son Moix contra el CB Prat. El Club, que actualment supera el miler de socis, presenta
1
enguany cares noves que s’incorporen a la temporada com el mallorquín, Joan Tomàs, Sergi Costa, Rafa Huertas, Gedeminas Zyle, Zac Grossenbacher i Tadvydas Slezas

IMG_8354

Los comentarios están cerrados.