Sports de ca Nostra

David Mercadal rescata un punt per el CCE Sant Lluis

Foto-Jaume-A.-2-678x381L’equip Regional va sumar el primer punt de la temporada desprès d’empata davant al Penya Ciutadella Esportiva amb un gol de David Mercadal sobre la botzina del final de la segona part. El conjunt de Noval va atacar més la porteria de Pepe encara que en les ocasions que l’equip ciutadellenc va trepitjar l’àrea rival portava sensació de perill. L’opció de joc dels locals era intentar tenir la possessió de la pilota des que treia de porteria, però la pressió intensa dels de Pere Vadell, provocava que recorreguessin a les pilotes en llarg perdent així la pilota i donant avantatge a la saga visitant. La habitual feina de Manu va tenir recompensa. Una pressió del capità lluisser davant el porter Pepe va fer que li robes la pilota dins area grossa, sense defensors  la va cedir a Bili que nomes va haver de acompanya amb conducció la pilota fins el fons de la xerxa, era el minut 15.

Poc duraria l’alegria per als de Elias Noval, al minut 23 un servei de banda des del banderí de córner deixà la pilota morta en l’interior de l’area, Llonga amb la seva cama dreta enviava el baló a la xarxa davant un núvol de cames . (1-1). Els de Pere Vadell volien mes, però els locals coneixien per on fer mal al seu oponent, fins al descans el rigor tàctic defensiu de tots dos equips anul·lava qualsevol possibilitat d’acostament amb perill a àrea contrària. Un llançament de falta de Tobal per als ciutadellencs que es marxa fregant el pal de la meta de Noel va ser la unica acció destacable d’l’últim tram de primera part.

Després del descans els de Ses Canaletes va tenir l’oportunitat de donar un tomb al partit, una passada a l’esquena de la defensa visitant de Joan Orfila, deixa a Bili sol davant Pepe, però el porter groc endevinà la rematada del davanter blau que desaprofitava una acció que va poder ser clau en l’esdevenir de la trobada, el electrònic ja marcava el minut 57.

Pocs minuts després, en el minut 69, en una falta molt ben botada pel visitant Tobal, un nova pilota morta a l’interior de l’area fagué que els de Pere Vadell es posessin per davant, el xut de Ruz, de nou entre un núvol de cames acaba en el tant que posava en avantatge als grocs (1-2). Abans del cop anímic que van patir els de Ses Canaletes, Nacho havia desaprofitat amb una vaselina una jugada que podia haver posat als seus per davant, coses del futbol, en la següent acció van ser els ciutadellencs els que ho feien.

En els últims minuts del partit van entrar les presses, els corre carrers d’un costat a un altre buscant uns igualar, altres el cop de gràcia però sense un dominador clar pel que fa a control de la pilota beneficiava als locals, que amb tot perdut anaven amb cap però a l’heroica el rescatar com a mínim un punt davant un autèntic equipàs.

El resultat estava sent injust per les ocasions dels locals, però els ciutadellencs manaven al marcador. Un parell de centres a l’area era rebutjats per la parella de centrals visitant, Medina i Fullana s’imposavan en el joc aeri als davanters lluissers.

Ja amb el temps complert, una falta lateral botada magistralment per Bili era rematada per Nacho directament al cos d’un defensor, aquest cop la pilota queda morta per a benefici dels lluissers i per a aprofitament de David Mercadal que de violent cop de sabatada amb l’esquerra enviava l’esferic a la xarxa i deixava en taules el partit (2-2).

No queda temps per a mes, repartiment de punts entre dos equips que van voler els tres en el seu caseller però que no ho van poder aconseguir.

cce sant lluis

Los comentarios están cerrados.