David Mercadal rescata un punt per el CCE Sant Lluis

18 septiembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Foto-Jaume-A.-2-678x381L’equip Regional va sumar el primer punt de la temporada desprĂšs d’empata davant al Penya Ciutadella Esportiva amb un gol de David Mercadal sobre la botzina del final de la segona part. El conjunt de Noval va atacar mĂ©s la porteria de Pepe encara que en les ocasions que l’equip ciutadellenc va trepitjar l’àrea rival portava sensaciĂł de perill. L’opciĂł de joc dels locals era intentar tenir la possessiĂł de la pilota des que treia de porteria, perĂČ la pressiĂł intensa dels de Pere Vadell, provocava que recorreguessin a les pilotes en llarg perdent aixĂ­ la pilota i donant avantatge a la saga visitant. La habitual feina de Manu va tenir recompensa. Una pressiĂł del capitĂ  lluisser davant el porter Pepe va fer que li robes la pilota dins area grossa, sense defensors  la va cedir a Bili que nomes va haver de acompanya amb conducciĂł la pilota fins el fons de la xerxa, era el minut 15.

Poc duraria l’alegria per als de Elias Noval, al minut 23 un servei de banda des del banderĂ­ de cĂłrner deixĂ  la pilota morta en l’interior de l’area, Llonga amb la seva cama dreta enviava el balĂł a la xarxa davant un nĂșvol de cames . (1-1). Els de Pere Vadell volien mes, perĂČ els locals coneixien per on fer mal al seu oponent, fins al descans el rigor tĂ ctic defensiu de tots dos equips anul·lava qualsevol possibilitat d’acostament amb perill a Ă rea contrĂ ria. Un llançament de falta de Tobal per als ciutadellencs que es marxa fregant el pal de la meta de Noel va ser la unica acciĂł destacable d’l’Ășltim tram de primera part.

DesprĂ©s del descans els de Ses Canaletes va tenir l’oportunitat de donar un tomb al partit, una passada a l’esquena de la defensa visitant de Joan Orfila, deixa a Bili sol davant Pepe, perĂČ el porter groc endevinĂ  la rematada del davanter blau que desaprofitava una acciĂł que va poder ser clau en l’esdevenir de la trobada, el electrĂČnic ja marcava el minut 57.

Pocs minuts desprĂ©s, en el minut 69, en una falta molt ben botada pel visitant Tobal, un nova pilota morta a l’interior de l’area faguĂ© que els de Pere Vadell es posessin per davant, el xut de Ruz, de nou entre un nĂșvol de cames acaba en el tant que posava en avantatge als grocs (1-2). Abans del cop anĂ­mic que van patir els de Ses Canaletes, Nacho havia desaprofitat amb una vaselina una jugada que podia haver posat als seus per davant, coses del futbol, en la segĂŒent acciĂł van ser els ciutadellencs els que ho feien.

En els Ășltims minuts del partit van entrar les presses, els corre carrers d’un costat a un altre buscant uns igualar, altres el cop de grĂ cia perĂČ sense un dominador clar pel que fa a control de la pilota beneficiava als locals, que amb tot perdut anaven amb cap perĂČ a l’heroica el rescatar com a mĂ­nim un punt davant un autĂšntic equipĂ s.

El resultat estava sent injust per les ocasions dels locals, perĂČ els ciutadellencs manaven al marcador. Un parell de centres a l’area era rebutjats per la parella de centrals visitant, Medina i Fullana s’imposavan en el joc aeri als davanters lluissers.

Ja amb el temps complert, una falta lateral botada magistralment per Bili era rematada per Nacho directament al cos d’un defensor, aquest cop la pilota queda morta per a benefici dels lluissers i per a aprofitament de David Mercadal que de violent cop de sabatada amb l’esquerra enviava l’esferic a la xarxa i deixava en taules el partit (2-2).

No queda temps per a mes, repartiment de punts entre dos equips que van voler els tres en el seu caseller perĂČ que no ho van poder aconseguir.