Sports de ca Nostra

CCE SANT LLUIS ; Tot apunt per començar

Foto-sportingdeportivo.wordpress.com-29-678x381El primer equip s’impusà per 1-0 al CF Sporting de Mahón en l’últim partit amistós de pretemporada que ha servit per a tots dos conjunts per deixar tot a punt abans de l’inici de la competició prevista per a aquest proper cap de setmana. Els de Elias Noval van millorar en la segona part i van acabar fent-se amb el triomf, amb un tant de Nacho, després de la treta d’una falta lateral botada per Othman.

Tots dos equips, encara en fase d’preparació, van mostrar una gran seguretat defensiva, tasca que en una competició tan igualada pot ser determinant per a les aspiracions de tots dos. Els de Juanan Gomez, van tenir una primera part mes entonada que els locals, però no van aconseguir posar-se per davant en el marcador. Els nostres, amb Manu i Bili en punta d’atac treballaven més en tasques defensives que ofensives, un xut de Bili va ser l’acció més perillosa dels locals en el primer temps.

Amb els canvis del descans, els de Ses Canaletes van donar amb la tecla per aconseguir el control del partit i a partir d’aquesta premissa van aconseguir arribar amb mes perill a la porteria defensada per Cris. Fruit d’això, el perill anava aguaitant l’àrea sportinguista, primer amb un centre de Basili que va ser rematat per Nacho i desviat pel porter visitant i mes tard amb una acció per banda esquerra d’Alberto que acaba amb una rematada fora de Othman.

Quan tot feia indicar que la trobada acabaria en taules, una falta botada per Othman des del costat esquerre era rematada, aquesta vegada si, per Nacho al fons de les malles, era l’1-o que donava la victòria als de Noval i els deixava amb un balanç de 3 victòries i un empat en el global de les trobades de preparació.

A partir d’aquest cap de setmana es van acabar les proves, el diumenge a les 20:00 hores visita Ses Canaletes el Penya Ciutadella Esportiva de Pere Vadell, equip recent descendit de 3ª Divisió i un dels cocos de la competició, comença l’ho bo, comença el futbol oficial.

 

Premsa CCE sant lluis

 

Los comentarios están cerrados.