Sports de ca Nostra

NOTICIES CCE SANT LLUIS

DSC_5577-678x381Adéu vacances, hola futbol y   Darrer test abans de l’inici de la Copa

La primera plantilla té cada vegada més a prop l’inici de la Copa, en la qual debutarà a Ses Canaletes davant el Penya Ciutadella Esportiva el proper diumenge 17 de setembre a les 20:00 h .. Abans, però, ha d’afrontar l’últim amistós de pretemporada contra el CF Sporting Mahon a Ses Canaletes demà dimarts a partir de les 20: 30h

Sera l’últim test per als de Elias Noval, quarta trobada des que va començar la posada a punt i que de moment segueix sense conèixer la derrota. Dues victòries, davant el mateix CF Sporting de Mahón i CE Alaior i un empat, davant el CD Migjorn en el seu últim enfrontament.

Darreres proves per al tècnic asturià que vol donar ja mes minuts al que sera el seu onze tipus per a aquest nou curs. Per a això, es preparen els blaus, abans d’afrontar l’inici d’una competició, curta i dura, i que permet pocs errors.

—————————-

Fotos-Toñi-Soler-4-678x381

Totes les categories tornen entre avui i demà a l’activitat per seguir l’estela del primer equip, juvenil, cadets i infantils que ja ho van fer en les setmanes anteriors. No quederà ni un categoria ja de vacances i al Municipal de Ses Canaletes, Annex i Poliesportiu tornaran a omplir el seu instal·lacions per donar inici a les seves entrenaments.

Piles carregades, noves il·lusions, companys nous nouvinguts i algunes novetats a les banquetes són els al·licients d’aquestes primeres sessions que donaran el tret de sortida a un nou curs futbolístic per al CCE Sant Lluís.

Amb aquest inici de temporada, els tècnics aniran preparant als seus diferents equips amb amistosos de pretemporada, abans de l’inici de la competició en les diferents categories a partir del pròxim 30 de setembre o 1 d’octubre.

Premsa CCE Sant Lluis

Los comentarios están cerrados.