Sports de ca Nostra

FFIB ; Reunió de delegats federatius per preparar la temporada

CapturaEl president Miquel Bestard i el responsable dels delegats federatius, Ricardo Martínez, varen tenir una reunió informativa amb els informadors que visitaran els camps de futbol durant la competició. Les conclusions del Congrés del Futbol Base i el nou Codi Ètic varen ser temes centrals.

La temporada 2017-2018 està a punt de començar i el president de la FFIB va voler tenir un canvi d’impressions amb els col·laboradors que la Federació envia als terrenys de joc quan les circumstàncies ho requereixen.
Durant la reunió, se va passar el vídeo-resum del Congrés de Futbol Base celebrat recentment, on queda clar que la responsabilitat per evitar la violència en els camps ha d’estar compartida per clubs, tècnics, delegats i àrbitres, a més dels federats.

La feina dels delegats federatius podrà ser bàsica per mantenir els criteris de la Federació en els partits que presentin conflictes.
Bestard va reiterar el seu agraïment a aquests voluntaris que cada temporada ajuden al control federatiu durant la competició.

FFIB

 

Los comentarios están cerrados.