Sports de ca Nostra

La Tercera Divisió Balear se posa en marxa amb consens

CapturaLa darrera reunió de la Comissió de Tercera Divisió va acabar amb acords per afrontar la temporada. Cada club rebrà 27.500 € del repartiment de la Copa del Rei i de la Supercopa. Tothom està d’acord en col·laborar per millorar la competició.

Miquel Bestard va explicar les gestions que s’han fet per repartir els 15 milions d’Euros que la Federació Espanyola va obtenir de les competicions de copa i que s’han distribuït entre la Segona B, la Tercera i les categories juvenils.
També se varen tractar les qüestions més urgents per planificar la temporada 2017-2018: acordar els horaris, els viatges i les subvencions corresponents.
Els clubs varen mostrar la seva disposició a començar la temporada amb consens i evitar els conflictes de finals de la passada. Bestard va deixar clar el paper de les federacions, tan l’Espanyola com les Territorials, que han de gestionar les subvencions i l’organització de les competicions. El sindicat de Tercera, per la seva part, ha de disposar de les eines jurídiques adequades per vetlar pels seus drets.
Dins aquest ambient de col·laboració, els presents varen acceptar el Codi Ètic elaborat per la FFIB, com a eina per millorar l’esportivitat dels equips i dels espectadors de les competicions que se duen a terme a les Illes Balears.

FFIB

Los comentarios están cerrados.