Sports de ca Nostra

6 palistes de les Balears competeixen al Campionat del Món de Piragüisme

CapturaAquesta setmana se celebra el Campionat del Món de Piragüisme de Pista Sènior a Racice (República Txeca). En aquesta edició tenim 6 palistes de les Balears que competiran a la prova més important de 2017 Es pot veure en directe a través de la web: https://www.canoeicf.com/canoe-spri… Les proves varen començar ahir dimecres, 23/08/17, amb les eliminatòries i semifinals de Paracanoe. Avui dijous, 24/08/17, es celebren les finals de Paracanoe i les eliminatòries i semifinals de k-1, C-1 i C-2,K-2. Divendres, 25/08/17, es celebraran les eliminatòries i semifinals de K-4, K-2, C-2, C-4. Dissabte, 26/08/17, es celebren les finals de k-1, C-1 i C-2,K-2. Diumenge, 27/08/17, es celebren les finals de K-4, K-2, C-2, C-4.

Els palistes de Balears que competeixen són:
· Marcus Cooper Walz (R.C.N. Portopetro) en K-2 y K-4 · Alicia Heredia (R.C.N. Palma) en K-4 · Sete Benavides (R.C.N. Port de Pollença) en C-1 i C-2 · Adriana Paniagua (R.C.N. Palma) en C-1 i C-2 · Antoni Segura (R.C.N. Port de Pollença) en C-2 · Adrián Castaño en Paracanoe
Federació Balear de Piragüisme

Los comentarios están cerrados.