Sports de ca Nostra

Tercera Jornada de Nordic Walking a la Fresca

CapturaL’Institut Municipal de l’Esport organitza aquest divendres la tercera jornada de Nordic Walking a la Fresca que cobrirà la ruta del Carnatge a Can Pastilla. El punt de trobada serà davant l’Hospital Sant Joan de Déu a les 19.30 h. Recordau que és una activitat completament gratuïta i que hi haurà préstec de bastons per a les persones interessades.

 

L’estiu és un excel·lent període per a aprofitar la costa i les platges de la ciutat, per a iniciar-se a una activitat fàcil d’aprendre i per a incorporar hàbits saludables mitjançant la fusió de conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu.

 

Podeu demanar més informació i inscriure-us-hi mitjançant el correu electrònic nordicwalking@palma.es o el mateix dia de l’esdeveniment. També us adjuntam el cartell del programa complet on trobareu informació de les properes jornades.

Los comentarios están cerrados.