Sports de ca Nostra

PRIMER ENTRENAMENT C.E. CAMPOS

thumbnail_14El CE Campos, dilluns passat, es va posar en marxa per a preparar la temporada que dia 20 d’agost començarà.

Baix les ordres de Tomeu Obrador i Toni Burguera començaren el primer entrenament d’aquesta pretemporada que combinarà pilota, camp i platja, amb partits amistosos, amb l’objectiu d’arribar en les millors condicions al primer partit de la competició lliguera.

L’equip campaner jugarà un total de sis partits en aquesta temporada, començant avui dijous contra el Son Verí, i seguirà contra el Sineu, Cala Millor, La Salle juvenil, Espanya de Llucmajor per acabar disputant el trofeu Memorial Beques per les festes de Campos contra el San Francisco de Divisió d’Honor.

Esperem poder gaudir d’una bona temporada.

Amunt Campos!
Biel sastre Sportsdecanostra
thumbnail_1 thumbnail_7 thumbnail_10 thumbnail_15

Los comentarios están cerrados.