Sports de ca Nostra

El Real Mallorca realitzarà les revisions mèdiques al Rafa Nadal Sports Centre

662x372a_06104526tn_770_480_19_08_1612_06_36sport_healthDilluns que ve dia 10 de juliol comença la pretemporada del Real Mallorca amb una sessió d’entrenament a les 19h de l’horabaixa. A partir de dimarts, com és habitual, els jugadors hauran de superar un reconeixement mèdic que en aquesta ocasió es realitzarà al Juaneda Sports Health situat al Rafa Nadal Sports Centre.

El patrocinador del Club, la Red Asistencial Juaneda acollirà el primer equip en aquest complex on el Doctor del Real Mallorca, Tomeu Munar, dirigirà les revisions mèdiques, les proves d’esforç i les proves cardiològiques. Els jugadors es desplaçaran en dos grups a Manacor; el primer dimarts dia 11 i el segon dimecres dia 12.

Sempre agraïts al servei de Juaneda, el Real Mallorca també vol fer arribar la seva gratitud a Rafel Nadal i a la direcció del Rafa Nadal Sports Center per obrir-nos les portes del seu espectacular complex.

RCDM

Los comentarios están cerrados.