Sports de ca Nostra

Pretemporada 2017-2018 del Real Mallorca

son bibiloniEl pròxim dilluns dia 10 de juliol el Real Mallorca de Vicente Moreno comença la pretemporada. Aquest mateix dia, es realitzarà la primera sessió d’entrenament a les 19h de l’horabaixa a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. Serà a les nostres instal·lacions de Son Bibiloni on es duran a terme la major part de les dinàmiques preparatòries.

Enguany el Club ha decidit concentrar la pretemporada a casa, aprofitant les òptimes condicions i la possibilitat de disputar partits amistosos amb equips de les illes com l’UD Poblense, el CE Constància o l’SD Formentera. Només es viatjarà a Múrcia i a Toledo per jugar amb l’UCAM Murcia CF, el CF Rayo Majadahonda i el CD Toledo. A les dates que publicam a continuació es podria afegir algun altre compromís que comunicarem les pròximes setmanes.

22/07 RCD Mallorca – UD Poblense 
26/07 CE Constància – RCD Mallorca
29/07 UCAM Murcia CF – RCD Mallorca
02/08 CF Rayo Majadahonda – RCD Mallorca
05/08 CD Toledo – RCD Mallorca
09/08 SD Formentera – RCD Mallorca

 

RCDM

Los comentarios están cerrados.