Aquest dissabte arranca la primera edici贸 del Palma Hoquei Cup a Son Moix

5 julio 2017 | Por lorenzo | Categoria: F煤tbol Regional

Presentaci贸 HoqueiA prop d鈥檜n centenar d鈥檈sportistes competiran als tres esdeveniments programats al torneig聽Susanna Moll: 鈥渁questa competici贸 posa la primera pedra a l鈥檈xpansi贸 d鈥檜n esport que es fa visible gr脿cies a la tasca incondicional dels apassionats del hoquei鈥

Palma, 5 de juliol de 2017.- La tinenta de batle d鈥橢ducaci贸 i Esports, Susanna Moll; la presidenta del Mallorca Hoquei Club, Fernanda Ruffini, i el delegat balear de Hoquei Herba Illes Balears, Antoni Canyelles,聽 han presentat aquest mat铆 a Cort la primera edici贸 del torneig PALMA HOCKEY CUP, que es dur脿 a terme aquest dissabte, 8 de juliol, al camp de gespa del Palau Municipal d鈥橢sports Son Moix.

 

El torneig, que organitza el Mallorca Hoquei Club i el Hoquei Herba Illes balears,聽 acollir脿 una jornada de portes obertes per als m茅s petits, que es dur脿 a terme de 18 a 19.30 hores al camp de gespa de Son Moix. Despr猫s d鈥檃questa activitat de promoci贸 comen莽ar脿 el partit femen铆, que disputaran el Mallorca Hoquei Club i el Menorca Hoquei Club, i a les 20.30 h es confrontaran els mateixos equips a un partit mixt.

 

A la presentaci贸, Moll ha agra茂t la tasca als organitzadors per a impulsar l鈥檈sport femen铆, l鈥檈sport minoritari i l鈥檈sport base. En aquest sentit, la regidora ha assenyalat que 鈥渁questa competici贸 posa la primera pedra a l鈥檈xpansi贸 d鈥檜n esport que es fa visible gr脿cies a la tasca incondicional dels apassionats del hoquei鈥.

 

El torneig, que congregar脿 a Son Moix a m茅s de 90 participants, compta amb el distintiu de reconeixement del programa Palmadona de 鈥淒ona i Esport鈥, per ser un esdeveniment que posa en valor i visibilitza l鈥檈sport femen铆.

 

A la presentaci贸 tamb茅 han assistit el director general d鈥橢sports de l鈥橝juntament de Palma, Sergio Rodr铆guez, i el vicepresident del Mallorca Hoquei Club, Santiago LoCascio.

IME PALMA

 

Comentarios cerrados