Sports de ca Nostra

Aquest dissabte arranca la primera edició del Palma Hoquei Cup a Son Moix

Presentació HoqueiA prop d’un centenar d’esportistes competiran als tres esdeveniments programats al torneig Susanna Moll: “aquesta competició posa la primera pedra a l’expansió d’un esport que es fa visible gràcies a la tasca incondicional dels apassionats del hoquei”

 

Palma, 5 de juliol de 2017.- La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll; la presidenta del Mallorca Hoquei Club, Fernanda Ruffini, i el delegat balear de Hoquei Herba Illes Balears, Antoni Canyelles,  han presentat aquest matí a Cort la primera edició del torneig PALMA HOCKEY CUP, que es durà a terme aquest dissabte, 8 de juliol, al camp de gespa del Palau Municipal d’Esports Son Moix.

 

El torneig, que organitza el Mallorca Hoquei Club i el Hoquei Herba Illes balears,  acollirà una jornada de portes obertes per als més petits, que es durà a terme de 18 a 19.30 hores al camp de gespa de Son Moix. Desprès d’aquesta activitat de promoció començarà el partit femení, que disputaran el Mallorca Hoquei Club i el Menorca Hoquei Club, i a les 20.30 h es confrontaran els mateixos equips a un partit mixt.

 

A la presentació, Moll ha agraït la tasca als organitzadors per a impulsar l’esport femení, l’esport minoritari i l’esport base. En aquest sentit, la regidora ha assenyalat que “aquesta competició posa la primera pedra a l’expansió d’un esport que es fa visible gràcies a la tasca incondicional dels apassionats del hoquei”.

 

El torneig, que congregarà a Son Moix a més de 90 participants, compta amb el distintiu de reconeixement del programa Palmadona de “Dona i Esport”, per ser un esdeveniment que posa en valor i visibilitza l’esport femení.

 

A la presentació també han assistit el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez, i el vicepresident del Mallorca Hoquei Club, Santiago LoCascio.

IME PALMA

 

Los comentarios están cerrados.