Sports de ca Nostra

Noticias U.D.Alaro ; Tomeu Fullana (Coordinador Deportivo) y Tomeu Pizá sigue de Entrenador del Amateur

2Avui hem fet la presentació oficial del fitxatge de Tomeu Fullana com a coordinador esportiu del club per la temporada que ve. L’objectiu de la junta és treballar aquestes setmanes per perfilar i tancar equips d’entrenadors, col·laboradors i plantilles i començar amb bon peu i de manera organitzada el curs 2017/2018. Els propers dies anirem informant de les noves incorporacions i renovacions que es vagin fent.

Tomeu Fullana ha entrenat el CD S. Cayetano, CD Binissalem, CD Algaida, CD Soledad, CD Platges de Calvià, CD Ferriolense, Alaró i ha estat coordinador i entrenador del Platges de Calvià fins enguany. Des de la junta gestora de la UD Alaró ens enorgulleix la tornada a casa d’un apassionat de l’esport com en Tomeu i ens sentim plenament identificats amb la filosofia de formació del futbol base que ell sempre ha defensat i ha posat en pràctica a tots els clubs per on ha passat. Desitjam poder treballar conjuntament durant molts d’anys!

Tomeu Pizá

Tomeu Piza renova com entrenador de la UD Alaró de Regional Preferent. Després de la bona feina feta la temporada passada, Tomeu continuarà com a responsable del primer equip de la UD Alaró.

Enguany si!!!

1-300x224 (1)

 

 

Los comentarios están cerrados.