Sports de ca Nostra

Homenatge clubs de futbol i futbol sala a Son Moix

IMG_8415IMG_8394Més de 200 infants de 21 Clubs de Palma s’han congregat a Son Moix per a rebre el reconeixement pels seus èxit

 

José Hila: “L’esport, i més concretament l’esport de base, és una eina fonamental, és una escola de valors, perquè cada esportista ensenya, aprèn i comparteix valors com l’esperit d’equip, el sacrifici, l’esforç i el respecte al rival”

 

 

Palma, 28 de juny de 2017.- El batle de Palma, José Hila, ha rebut avui als infants dels clubs de futbol i futbol sala que han ascendit de categoria a la temporada 2016/17 i ha fet entrega d’una placa de reconeixement pel seu ascens als representants dels 30 equips dels 21 clubs ascendits. L’acte de reconeixement ha tingut lloc aquest horabaixa a la pista central del Palau Municipal d’Esports Son Moix.

 

A l’acte, on han estat presents més de 200 esportistes i representants dels clubs de futbol, hi han assistit la regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, i altres membres de la corporació municipal.

IMG_8415

El batle ha donat l’enhorabona als jugadors, pares i membres dels equips pels seus èxits i per assolir els seus reptes “la culminació de tot un any de feina”, ha assenyalat. Hila ha destacat que “l’esport, i més concretament l’esport de base, és una eina fonamental, és una escola de valors, perquè cada esportista ensenya, aprèn i comparteix valors com l’esperit d’equip, el sacrifici, l’esforç i el respecte al rival”.

Los comentarios están cerrados.