Sports de ca Nostra

La natació estrena el seu Trofeu Ciutat de Palma(8 de juliol Son Hugo.)

IMG_8377l trofeu congregarà més de 500 nedadors de totes les categories que competiran en piscina de 50 metres

 

Hila: La celebració del primer Ciutat de Palma de Natació serà un estímul per a molts joves nedadors i nedadores, i un impuls important per a aquest esport a la nostra ciutat

 

Palma, 27 de juny de 2017. El batle de Palma, José Hila, la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, el president del Club Natació Voltor Balear, José Ruiz,  i el seu director tècnic, Javier López, han presentat avui al Saló de plens de l’Ajuntament el I Trofeu Ciutat de Palma de Natació, que tindrà lloc el pròxim dia 8 de juliol a les piscines municipals de Son Hugo.

 

A l’acte, també hi han assistit el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez, el president de la Federació Balear de Natació, Vicente Cáceres, i altres membres de la directiva del club i col·laboradors.

 

Durant la presentació, Hila ha recordat la magnífica trajectòria de la natació a Palma, que “ha estat i és bressol de campions i campiones, des de Carmen Guardia fins a Melani Costa o Aina Hierro”, i ha destacat que “la celebració del primer Ciutat de Palma de Natació serà un estímul per a molts joves nedadors i nedadores, i un impuls important a aquest esport a la nostra ciutat”.

 

Ruiz ha agraït a l’Ajuntament el seu suport i la feina del personal de l’IME per la seva implicació a l’esdeveniment “que és molt important per a continuar avançant” i ha destacat que aquest primer Ciutat de Palma “serà un trofeu de referència nacional en el futur”.

 

La primera edició del Trofeu Ciutat de Palma de Natació, que organitza el Club Natació Voltor Balear emmarcada dins la XXIII edició del seu amb la col·laboració de l’IME, congregarà més de 500 nedadors de 15 clubs balears i 2 de peninsulars. Les proves tindran lloc en dues sessions: les categories d’iniciació, prebenjamí i benjamí competiran al matí i els alevins, infantils, junior i absolut a l’horabaixa.

 

La competició recull al seu programa 32 proves individuals de 50 i 100 metres i dues proves mixtes de relleus que es duran a terme en piscina de 50 metres. Per a fomentar la participació i incentivar la competició, tots els nedadors de la categoria d’iniciació rebran una medalla de reconeixement al seu esforç.

 

 

Los comentarios están cerrados.