Sports de ca Nostra

La Fundació de la FFIB, col.labora amb les Beques del CCE Sant Lluís

Presentación1-678x381-300x168La Fundació de la FFIB i el CCE Sant Lluís han arribat a un acord per a la temporada 2017/2018 on la Fundació, pertanyent al màxim organisme del futbol balear, col·laborarà en la II Edició de les Beques per a Esportistes del CCE Sant Lluís a través d’aquest lliurament de pilotes que el Club destinarà, a la part econòmica, a becar als esportistes que així ho sol·licitin en un descompte en les quotes pertanyents al proper any.

L’acord assolit per tots dos estaments a estat fruit de les converses mantingudes entre tots dos en dates anteriors i de la qual la Fundació, a través del seu delegat a Menorca, Virgili Juaneda, a decidit col·laborar en aquesta acció social que desenvoluparà la nostra Entitat en properes dates .

El lliurament de les pilotes per part de la Fundacio de la FFIB, es va dur a terme aquesta setmana a la seu de la Junta Insular de Menorca, sent el propi delegat de la Fundació, el qual va fer entrega al nostre vicepresident, Jose Maria Vidal, dels esfèrics per al proper curs futbolístic.

 

CCE Sant Lluis para sportsdecanostra

Los comentarios están cerrados.