Sports de ca Nostra

L’Antoniana ja té herba artificial (Galeria de Fotos)

FFIBLes autoritats, entre les que hi havia el president de la FFIB, Miquel Bestard, varen inaugurar oficialment la reforma del camp de l’Antoniana, a la barriada palmesana d’Es Camp Rodó. Aquí hi juguen els clubs de l’Independiente i el de Camp Rodó, i els seus respectius presidents, Francisco Moranta i Francisco Lirola varen protagonitzar l’acte. Els dos presidents s’ha felicitat per haver aconseguit tenir el camp en condicions després de bastants d’anys de lluita administrativa

GALERIA DE FOTOS.

Hi eren el batle de Palma, José Hila i el rector de la Universitat, Llorenç Huguet, com a propietari del terreny. També hi va assistir la regidora d’Esports, Susanna Moll.

El batle de Palma va donar gràcies a la Universitat pel conveni que ha fet possible la reforma que ha dotat d’herba artificial al darrer camp de Palma que no en tenia.
Miquel Bestard, per la seva part, ha reconegut que la situació del camp de l’Antoniana el tenia insatisfet, i que han valgut la pena les gestions fetes per arreglar-lo, perquè és un terreny de joc històric dins el futbol mallorquí.

Los comentarios están cerrados.